Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 80.00%
Заложени единици: 38
Спечелени единици: 45
YIELD: 19.08%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51.97%
Заложени единици: 6562
Спечелени единици: 6283
YIELD: -4,25%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Винаги е приятно последното впечатление да е добро. Преджапах през трудния период на националните отбори и чакам с нетърпение същинските мачове в първенствата.

Без да влагам излишен апломб само констатирам, че последните 10 дни бяха много успешни в топ прогнозите. 80 процента за последната десетдневка. При това общо взето го карах на статистика, която не е най-добрия съветник. И днес няма да мога да изляза от обичайното русло. Топ прогноза, Рованиеми – Лахти 2 на 1,85 в efbet. Дори появата на Финландия в заглавие вече е екстремно преживяване. Аргументът е само един и той се нарича класиране. Рованиеми са фенерчето, което свети ослепително в дъното на таблицата. 15 загуби в 18 мача говорят показателно. Победата им на 23 септември срещу Хака се прие като сензацията на сезона. У дома Рованиеми само два пъти устискаха хикса. 12 загуби от последните 13 мача. Силно се надявам днес тази тенденция да не се пречупи. Лахти са средна хубост, но по всяка вероятност няма да пропуснат целта.

Оставам във финландската сауна, която както се знае добре е опасна за сърцето. Дълго се двоумях да вдигна в заглавието Хонка – Мариехамн с гол/гол за 2,00 в efbet. Причината са гостите, които изглеждат непоклатими във варианта голове в двете врати. Интер – Куопио Х2 с под 3,5 гола за 2,15 в efbet. Шампионите от КуПс все още са на добри позиция за защита на титлата. Доверявам се и на основния преследвач ХИК, който гостува на СИК и знака е 2 с под 3,5 гола за 2,15 в efbet.

От северна Финландия слизам надолу към Нидерландия. Днес има един двубой в Ерстедивизе. Ден Бош – Алмиър 2 на 1,80 в efbet. И този ставаше за заглавие. Да ви кажа тук не виждам хикс. Другото е възможно. 

В Египет първенството се точи до безкрай. Вече никой няма за какво да играе. Освен за едната чест. Исмаили – Асван Х2 на 2,35 в efbet. Гостите играят много затворено и целта им е да устискат точката. Мокалуун – Енпи Х на 2,95 в efbet. Силни отбори, които обаче останаха без мотивация.

Ще посетя отново Южна Америка. Мач в Колумбия за малко не оглави топ листата. Санта Фе – Екидад 1 на 1,95 в efbet. Единицата много силно бие на очи, но традицията е смущаваш фактор. В Перу Спортинг Кристал – Унион Депортес 2 на 3,10 в efbet. Рискът се състои в това да бъде избегнат хикса като вероятна опция. 

Връщам се в Европа. Във второто ниво на Португалия Фарензе – Шавеш с ординарното под 2,5 гола за 1,65 в efbet. И един огромен мач в Германия за купата. Дюрен – Байерн под 5,5 гола за 2,35 в efbet. Да се вземе предвид фактът, че почти всички титуляри на Байерн бяха с националните отбори.