Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 90.00%
Заложени единици: 38
Спечелени единици: 56
YIELD: 48.29%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 52.62%
Заложени единици: 6568
Спечелени единици: 6294
YIELD: -4,17%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Заточението свърши. След 11 дни истинския футбол се завръща в пълния му блясък. Но лавината от мачове всъщност е утре. Днес пак ще го караме в икономичен режим.

Няма да правя отчет за изминалите 11 дни, но пък и не мога да скрия, че съм повече от доволен. Точността на заглавието е от значение. И когато съм с 9 познати от последните 11 дни, няма как да не съм удовлетворен. И в същото време да не забравям, че по това време на годината е най-трудно да се намери сигурен знак. Направих го без две основни субективни условия. Първо, нито веднъж не ме покри късмета. Второто е, че обиколих целия свят без да се спъна. Къде ли не бях и грешката ми се размина. Но съм едва в средата на месеца, а в следващите 15 дни имам на разположение само големи мачове. И все пак тръгвам по дългия път с достатъчна доза страх. И преди не беше лесно да си право в целта, но сега вирусът се развихри и въобще става пълна каша. Така да се каже, работя при извънредни обстоятелства. Вече го написах – ще запомним този период от живота си завинаги. Дълго предисловие преди да премина към една от най-лесните топ прогнози. Ирландия, понеже провъзгласявам предсрочно Шамрок за шампион, а срещата им беше отменена, давам предложение за Дъндолк – Бохемианс 1 на 2,10 в efbet.

От големите първенства всъщност на разположение е само Франция. Два мача тази вечер, които ще приковат цялото внимание. Дижон – Рен 2 на 1,80 в efbet. Класика, последен срещу първи и както съм писал – търсете далечния знак. А причината да посочвам резонния знак я търсете в заглавието. Ако бях сто процента сигурен нямаше да сложа мач между ирландски дърводелци. Ним – ПСЖ под 3,5 гола за 1,80 в efbet. Шампионите трудно ще съберат титулярен състав, повечето им звезди имаха ангажименти в националните отбори. В такива случаи задължително се търси сензация.

Още едно вълнуващо тв зрелище. Вечерта в Чемпиъншип Дарби – Уотфорд под 2,5 гола за 1,80 в efbet. Без вдъхновителя Трой Дийни, гостите трудно ще отбележат много голове. Дарби имат много сериозни проблеми и също няма да рискуват със свирепи атаки. В Серия Б, Бреша – Лече 2 за 3,45 в efbet. Бреша още се приспособява към новите си задължения и това дава отражение върху резултатите им.

В трета Бундеслига старта дават Магдебург и Тюркгючу. Тук имам нещо специално, гостите да отбележат над 1,5 гола за 2,20 в efbet. Още когато пребиха Левски ми направи впечатление, че Тюркгючу са голаджии.

В Беларус Слутцк – Минск 2 на 2,15 в efbet. Готов съм да се закълна в конституцията за този знак. Слутцк доиграват сезона без всякакво настроение. Записаха 9 загуби в последните си 10 месеца. При тях е меродавно правилото гладна мечка, хоро не играе. Сериозни трусове в Благоевград. Не, че това ще даде отражение на терена, но все пак трябва да се пробваме – Пирин срещу Миньор Перник 2 на 4,15 в efbet.

Голямото начало на уикенда ще го започна в Китай. Започват плейофите и мачовете ще бъдат супер интересни. Хебей – Гуанджоу Евергранде над 2,5 с гол/гол за 2,25 в efbet. Ще стане супер мач с много попадения.

В Хърватия Славен Белупо – Истра Х2 на 2,35 в efbet. Домакините са без победа в първите си 6 мача, няма да им се усмихне щастието и днес. Бих налетял с удоволствие направо на двойката. В Дания сигурен оувър на Виборг – Фремад Амагер – над 2,5 за 1,60 в efbet. Задължително се опитват вариантите без суха мрежа и висока голова линия. Задължително ще има голове през първото полувреме. Фремад Амагер са ми едни от любимците, когато иде реч за попадения.

В Сърбия се играят цели четири двубоя, но нямам намерение да ги превръщам в кръг във фокус. Но играят любимците ми Бачка Топола. В последно време „унгарците“ забавиха темпото, но ще продължа да ги подкрепям. Все пак на свой терен имат 5 от 5 оувъра. Бачка Топола – Нови Пазар над 2,5 гола за 1,95 в efbet.

И завършвам петъчната порция чар с Кишварда – Ференцварош 2 на 1,70 в efbet. Фради са типичния случай на отбор под пара. Другата седмица им започват ангажиментите в ШЛ, но това няма да им попречи да вземат своето и в Унгария.