Тресящият се от месеци насам Левски гостува на новака в efbet Лига, Монтана в мач от четвъртия кръг на надпреварата. “Сините” освен във финансова са и в игрова криза и започнаха шампионата много слабо, записвайки само една точка от първите си три мача – 1:1 при гостуването на Арда, а при домакинствата си на Герена отборът записа поражения от Берое – 0:2 и Царско село 0:1. Играчите на Георги Тодоров се нуждаят отчаяно от подобрение в резултатите, за да вдигнат духа на клуба. 

Монтана от своя страна започна отлично с оглед на очакванията си като новак и имат една победа 1:0 като домакин над Етър и две равенства – 3:3 с Арда и 0:0 при визитата на Царско село. Настроението в Северозапада е приповдигнато, а опитът на Никола Спасов в подобни битки дават повод за оптимизъм на феновете, че срещу гранда от София тимът ще се представи добре. 

Все пак Левски е фаворит според еfbet и водещата компания за спортни залози в България смята победата за “сините” за по-логична. Така коефициентът за успех на гостите е оценен на 2.10, докато три точки за домакините е 3.55. Равенството пък е със ставка 3.40.

Нашето очакване е да видим затворен мач от двата тима, като до момента Левски не показва, че има необходимата мощ в предни позиции, за да им се доверим за залог на много голове. Домакините пък няма за къде да бързат и ще са доволни на по-бавно темпо в срещата. Затова коефициентът за под 2.5 гола на 1.85 изглежда добър вариант за игра.