Шампионът на Лудогорец е в минорно настроение, след като през седмицата отпадна от Шампионската лига след поражение с 0:1 от датския Мидтиланд. “Орлите” обаче нямат време за вайкане и ще трябва да се концентрират за предстоящите мачове, които също ще бъдат много важни. 

Първото изпитание за играчите на Павел Върба ще бъде срещу закъсалия Етър, който стартира с три поредни загуби от началото на шампионата, като “болярите” дори нямат и вкаран гол до този момент. Все пак Етър има нов управителен съвет, което може да даде импулс на тима. Лудогорец има кадрови проблеми като Георги Терзиев все още не е готов за мача, а Вандерсон и Пламен Илиев са трайно контузени.

Така или иначе Лудогорец е отявлен фаворит в мача с коефициент 1.21 за успех. Победа за домакините пък е оценена на 10.75. Равенството пък е със ставка 7.75. При това положение всичко друго освен успех на “орлите” ще бъде голяма изненада. 

Нашето предложение е да не се предоверяваме на гостите при такъв нисък коефициент, а да потърсим алтернативен залог на корнери – над 10.5 на коефициент 2.00. Голяма е вероятността домакините да се затворят и да не се свенят да чистят топката в ъглов удар, което да доведе до сериозна бройка.