Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60.00%
Заложени единици: 64
Спечелени единици: 64
YIELD: 0.63%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 55.50%
Заложени единици: 7689
Спечелени единици: 7242
YIELD: -5.81%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Пак стигаме до онова култово „Добре е солото, ама може още по-добре“. Завидно добре минах през уикенда, но съвсем не блестящо. Но основната задача бе изпълнена, в топ прогнозите март е твърдо мой. Отдавна не се беше случвало да затворя интригата 5 дни предсрочно. Но пък и отдавна не се е случвало да завърша с 20 или повече точни прогнози. Така, че в следващите три дни отново пълна мобилизация и концентрация.

На фона на това, което имахме досега, този понеделник направо е като дъждовен ден в селското стопанство. Причината е странния календар на мачовете в световните квалификации. Два дена играят, един почиват. Е, сега сме в почивния. Топ прогноза, Фуенлабрада – Майорка Х2 с под 2,5 гола за 2,00 в efbet. Демонстрирам излишно самочувствие, можех двойния шанс да го гарнирам с под 3,5 гола за 1,65 и да увелича сигурността. Но не виждам смисъл. Аргументите са абсолютно същите, както при Хихон – Алкоркон в петък. Тогава направих проста аритметика с двете опции и шансовете да не се получат. Казах, че математиката е съвършена и се получи резултат 0-0. Сега пак ще се витае около двете нули. Равенството изглежда абсолютно логично, а ако мръдне встрани ,то ще е в посока гостите. По 1,7 гола средно на мач са реализирали съперниците, съответно у дома и навън. Фуенла има само 2 победи на свой терен от 15 мача, а Майорка само една загуба навън. 

Солидна подборка от сигурни знаци, независимо от постния режим. Във Франция в Лига Насионал Орлеан – Бастия Х2 с под 2,5 за 2,25 в efbet. В последно време Бастия се развихри и се приближава все по близо до целта промоция в Лига 2. В Италия Про Патрия – Ювентус 23 над 2,5 гола за 2,20 в efbet. В Италия по принцип оувър не се играе, но младите „бианконери“ не са обременени с миналото и често излизат от рамката с малкото попадения. В Еерстедивизе два мача. Доордрехт – Телстар над 3,5 гола за 2,45 в efbet. Тук най-точната прогноза, е за оувър и гол/гол. В другия двубой Ден Бош – Го Ахед Ийгълс явно превъзходство на гостите с 2 и над 1,5 за 1,75 в efbet.

Южна Америка можеше да бъде представена от Перу или Уругвай. Избрал съм Перу. Спорт Бойс – Бинасионал 1 на 2,30 в efbet. Съперниците са на дъното на таблицата след първите два кръга. Но Спорт Бойс е голямо име за Перу, докато Бинасионал са слабаци. И Уануко – Спортинг Кристал 1Х за 2,90 в efbet. Гостите са фаворити, но като нищо ще се стигне до изненадващ развой.

И кръга във фокус е португалската втора лига. Първият от трите мача е Марфа – Порто Б 1Х с под 3,5 гола за 2,05 в efbet. Тенденцията е хикс и малко голове. Знакът 1 си е чиста подсигуровка. Лешоеш – Визела Х2 с под 3,5 гола за 1,70 в efbet. Същата история, само че тук Визела е отборът под пара и има вероятност да спечелят трите точки. И Шавеш – Пеняфиел 1Х с под 2,5 гола за 1,90 в efbet. Също най-силно привлича равенството като краен изход.