Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 62,50%
Заложени единици: 58
Спечелени единици: 65
YIELD: -11,29%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,76%
Заложени единици: 6378
Спечелени единици: 6088
YIELD: -4,54%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Освен, че мога да прогнозирам мачовете, мога да прогнозирам и себе си. Това е не по-малко важно условие от информацията и правилния подход. Времето в което всичко, което летеше, се и ядеше отмина!

Парадът на единиците продължава, но с едно предупреждение – утре ще е много трудно. Но днес нямаше проблем. Рядко се вторачвам в един мач и оставам през цялото време при него. Такъв обаче е днешният случай. Топ прогноза, Макаби Тел Авив – Динамо Брест 1 на 1,60 в efbet. Огледах го от всички страни, имам визуална представа какво представляват днешните съперници. И няма как да си променя мнението, че Макаби е по-силният отбор. Безапелационно победи Рига и Судува, като не позволи гол в своята мрежа. Брест направиха шоу с Астана, но срещу Сараево видяха много зор. Но двата мача бяха без дълго пътуване. Сега им се налага да отидат чак до Израел и шансовете им да се измъкнат сухи са ограничени. Малко повече за израелците. Притежават 4 местни национали и са отбор, който вече е изграден. Същото не може да се каже за Брест. След като станаха шампиони се сринаха и в първенството на Беларус изпълняват поддържаща роля. В последно време Брест бележи доста голове и като втори вариант предложението е 1 с гол/гол за 3,60 в efbet.

Още четири мача в ШЛ. Ще изградя една изключително обещаваща колонка с три участника. Омония – Цървена звезда, гостите да се класират за 1,65 в efbet. Много вероятно е мачът да завърши и в редовно време с победа на Цървена звезда. Затова ексклузивното ми предложение е 2 с под 2,5 гола за 4,00 в efbet

Вторият участник в колонката е сходен с първия. Ференцварош – Динамо Загреб, гостите да се класират за 1,60 в efbet. И тук нямам съмнение кой ще продължи напред. Загреб са сериозен фаворит за тази цел. Интересна е играта 2 с над 1,5 гола за 2,65 в efbet. И Мидтиланд – Йънг Бойс, също гостите да преминат в следващата фаза за 1,85 в efbet. Мидтиланд се взеха много на сериозно след победата в Разград, но днес ще бъдат приземени. Тук шансовете за влизане в продължение са най-високи, което сочи към голов хикс. Мисля, че стана ясна колонката, класират се Звезда, Динамо и Йънг Бойс.

Последният мач е Карабах – Молде с голов профил. Изборът ми е двата да отбележат за 1,75 в efbet. В този мач очаквам най-бързо да падне първия гол.

Три мача от ЛЕ. Недеркорн – Вилем 2 с оглед на геройствата на отборът от Люксембург ще посоча гол/гол на 1,80 в efbet. И въобще може да се случи случка. Холандците рядко се появяват в Европа и съвсем не са такъв отявлен фаворит. Хамарби – Лех 1 на 2,55 в efbet. Бях на крачка да го забия в заглавие и после да обирам лаври. Швеция срещу Полша е единствената причина коефициентите да са изравнени. Но не е отчетен клубния фактор, който според изцяло е в полза на домакините. И пак към знак 1 се насочвам на Торшавн – ТНС за 2,45 в efbet. Фарьорите започнаха първи през май и според мен игровото им състояние е далеч по-добро от това на уелсците.

ПСЖ наваксва изоставането в мачовете в Лига 1. Но кадровите проблеми си взимат своето – 2 загуби в първи 2 мача. Сега играят срещу Метц, отново с намалена численост. 12 основни футболисти са извън състава. В такива случаи е грехота да не си опита далечната опция. Аз обаче ще го направи във формат като е гарга, да е рошава. Х2 с под 2,5 гола за 5,25 в efbet.

Нова порция мачове в турнира за ЕФЛ. Лийдс – Хъл Сити е много видима единица. Утроявам с -2 хендикап за 3,30 в efbet. Не изключвам разгром при диаметрално противоположното настроение в двата лагера. Евертън – Салфорд 1/1 първо/краен 1,55 в efbet. От същото лекарство на Уест Бромич – Харогейт за 1,95 в efbet.

И ще завърша с купата на Русия. Звезда Перм – Сочи 2 на 1,70 в efbet. Сочи си направиха снимка за спомен като водачи в класирането. Трудно ми е да предвидя каква ще е мотивацията им за купата, но все пак смятам, че при тази форма е нормално да минат през Перм като през малка гара. Родина Москва – Спартак 2 с над 3,5 гола за 2,50 в efbet. Волга – Урал 2 на 1,80 в efbet. Припомням, че Урал стигна до финала в последното издание на турнира.