Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 70,00%
Заложени единици: 69
Спечелени единици:86
YIELD: 25.22 %

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,27%
Заложени единици: 5859
Спечелени единици: 5560
YIELD: -5,11%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Странни тенденции в последно време, които ще ме накарат следващия път да напиша дисертация за успешна игра в четвъртък. Няма логика шест дни да го карам добре, и като дойде четвъртък да се провалям.

Дадох жертва, но войските ми са пред Берлин. Започва поредния уикенд и аз имам да удържам конкретни резултати. Шест пъти поред бях точен в петък, събота и неделя при топ прогнозата. И 18 точни от последните 21 дни. И вместо днес да ми дадат едно напълно ясно знакче се оказа, че петъка е с усложнена метрология. Големите първенства са си взели почивен. И трябваше да търся с голямата лупа. Бях се спрял на един обещаващ знак в Украйна, но нещо се случи там и започнах второ издирване. И ето каква топ прогноза излъчих – Флийтуд срещу Уикъмб под 2,5 гола за 1,65 в efbet. Дойдоха и тези плейофи, които ги чакам цяла година. Норхямптън и Екзетър вече минаха през „Уембли“, след седмица там ще бъдат Портсмут и Уикъмб. Но да видим! За днешния мач мога да кажа само че ще завърши или 0-1 или 1-1. Това ме накара да избирам между двата да не вкарат и класическия ъндър. Избрах второто. На другия мач Портсмут – Оксфорд смело 1 на 2,30 в efbet, но и там головете ще са кът.

Завършва многострадалното ни първенство в така наречената долна половина на класирането. И днес ще посоча български знак заради участието в бонусите за 500 лева. Двубоите са два, но единият може и да не се играе. Сигурно обаче, е че ще има мъка във Враца. Ботев Враца – Арда 2 на 2,90 в efbet. Изобщо не се съмнявам в честността на нашите момчета, но в случая победата е от значение само за гостите. 

Оттук нататък ще поема сериозни рискове. Като например 2 на Жирона – Сарагоса за 3,30 в efbet. Смешни аргументи – Сарагоса е в ритъм загуба у дома, победа навън. Лондонско дерби Чарлтън – Милуол 1 на 3,60 в efbet. Досущ като вчера с победата на аутсайдера Хъл Сити. Уж тигрите бяха умрели, пък се съживиха. Чарлтън са далеч по-живи по принцип и днес спокойно могат да вземам мача. Санта Клара – Маритимо 1 на 2,40 в efbet. Дългият преход от остров Мадейра явно се отразява зле на Маритимо и те губят мачовете като гости още от самолета. В Серия Б Салернитана – Юве Стабия статистическо 1 на 2,10 в efbet. Оставам в Италия с Фрозиноне – Специя 2 на 3,65 в efbet. Ще се изхвърля яко на румънския мач – Газ Метан срещу Уни Крайова 2 с гол/гол за 3,65 в efbet. Насоката в мача е много голове в двете врати. Есберг – Хорсенс, домакините да вкарат над 1,5 гола за 2,50 в efbet. Тук го виждам сигурно двата да вкарат и над 2,5, но издувам платната на домакините. Последната ми авантюра ще е в Словения, Браво – Целие 1 на 3,00 в efbet. Браво, които вероятно не сте ги чували пребиха водача в класирането Олимпия Любляна, които много добре ги знаете, с 5-0 преди седмица.

Щях да пропусна големият мач тази нощ между Атлетико и Майорка. Ще посоча гол/гол на 2,60 в efbet. Майорка ще се бият като лъвове и като нищо могат да стигнат до гол. А подранилия коледен подарък тази вечер е Асен Гълъбинов да вкара гол за Специя по всяко време на мача срещу Фрозиноне за 4,00 в efbet. На това му се казва прагматичен патриотизъм.