Обща статистика:
Процент на успеваемост: 53.64%
Заложени единици: 4614
Спечелени единици: 4216
YIELD: -8,63%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес ще се спрем на четирите ¼-финални срещи от силния турнир в испанската столица Мадрид, като за топ прогноза съм ви избрал последния мач от деня, който е и най-късен като час. Матео Беретини се изправя срещу чилиеца Кристиан Гарин и първият влиза в ролята на фаворит, но моето предложение за двубоя е брой сетове – 3, а коефициентът за този залог е прекрасен – 2.40 в efbet. До момента двамата са се изправяли два пъти един срещу друг през 2019 година и са си разменили по една победа. 

Продължаваме със срещата между Каспър Рууд и Александър Бублик, в която вторият е тотално отписан. Моето предложение тук обаче е за над 22,5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 2.05 в efbet. Александър изобщо не е за подценяване и като нищо може да затрудни максимално норвежеца, а защо не и нещо повече. Стигаме до мача между Рафаел Надал и Александър Зверев, в който няма спор кой е фаворит. Тук моето предложение е за успех от 2:0 сета в полза на Матадора, а коефициентът е 1.60 в efbet.

И последното ми предложение за деня е за срещата между Доминик Тийм и Джон Иснър в която според мен ще има доста геймове. Прогнозирам над 23,5 гейма в мача на коефициент от 1.95 в efbet.