Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 71.43%
Заложени единици: 49
Спечелени единици: 63
YIELD: 27.96%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,75%
Заложени единици: 6406
Спечелени единици: 6144
YIELD: -4,56%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Временните неудачи не могат да ме разколебаят. Още повече, че бях подготвен за тях. Но септември изобщо не е завършил и последната десетдневка ми дава отличен повод за пълна мобилизация. Така че, смело напред!

Първи ден на седмицата и естествено какво по-хубаво от добро начало. Топ прогноза, Милан – Болоня 1 с над 1,5 гола за 1,75 в efbet. В събота потреперих при подобен формат, но се оказах прав. Милан ще започне сезона с три точки в актива си. Може обаче да се получи и хубав мач с много голове. Затова препоръчвам и 1 с над 2,5 гола за 2,10 в efbet. В Милан се извърши някаква чудодейна пълна промяна след голямата пауза в първенството. 14 победи и 4 равенства без нито едно поражение – това е активът на „росонерите“ за периода. На „Сан Сиро“ са 5 победи и 1 равенство в последните си 6 двубоя. Болоня е симпатичен и корав съперник, но завърши предишния сезон с три поредни поражения като гост, едно от които бе от Милан с 1-5. Болоня със сигурност е любимият съперник на Милан, традицията е почти изцяло в полза на домакините. 

Два мача в Англия. Първо ще гледаме Астън Вила и Шефилд Юнайтед от 20,00 часа. Очакванията са да спукат топката и головете да са като рядко природно явление. Обаче в първия кръг станахме свидетели на някакво голово чудо и затова отивам на над 2,5 гола за 2,25 в efbet. На „Молиню“ трябва да стане голям мач между Уулвс и Манчестър Сити и естествения ход на събитията е към гол/гол на 1,90 в efbet.

Завършва вълнуващия кръг в българското първенство. Повод за ново издание на бонус колонката. 500 лева не са на хоризонта, а съвсем близо до нас. Отново ще опитам да изкача връх Бузлуджа с изцяло български състав. Арда – Славия Х2 на 1,75 в efbet. Време е „белите“ да спрат пропадането. Те знаят как! Във втора лига Лудогорец 2 – Струмска слава 1 на 1,68 в efbet

Да погледнем и към азиатските пазари. Днес има много мачове в Китай, но само два от тях попадат в обхвата ни. Шанхай Шенхуа – Жянгсу Сунинг под 2,5 гола за  1,80 в efbet Причината да не очаквам много голове са гостите. Гуанджоу РФ – Далиан Про Х2 с под 3,5 гола за 2,35 в efbet.

Първенството в ШЛ на Азия продължава с усилени темпове в по-близката до нас част. Далекоизточната още не е започвала. Ал Сад – Ал Насър под 3,5 гола за 1,90 в efbet. Причината за очаквания за много голове са домакините, но отсреща не е Ал Айн. В другата среща от групата нещата са съвсем ясни – Сепахан срещу Ал Айн 1 на 1,70 в efbet. Много странни са ставките на Персеполис – Духаил, буквално ни тласкат към знак 2. Но моето предпочитание е към под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Така да се каже – типична иранска прогноза. Абсолютно същата история на Тавуун – Шарджа. Двойката е изнесена силно напред, но отново посочвам под 2,5 гола за 1,90 в efbet. Преди години бих налетял като бик на червено на двойките на Духаил и Шарджа.

Стигам и до втората ми силна шпага за деня. В Дания, където винаги има нещо гнило – Олборг срещу Хорсенс 1 с над 1,5 гола за 2,00 в efbet. Очаквам убедителна победа на домакините, задължително на нула. Също с горещи препоръки Шамрок – Уотърфорд 1 с гол/гол за 3,30 в efbet. Следва голяма изненада с появата на Малта. Хамрунс – Сайрънс 1 на 1,95 в efbet. Сирените още не могат да преглътнат незаслуженото поражение в София. Алкмаар резерви – Граафшап 1Х с гол/гол за 2,35 в efbet.  Тръгвам с нова стратегия в Португалия. Портимонензе – Ферайра двата да вкарат – Не за 1,90 в efbet. Такъв ще ми е подходът към мачове между средняци или слабаци. Накрая най-силните ми бойци днес. В Румъния Газ Метан – Динамо Букурещ 1 на 3,95 в efbet и в Русия Динамо Москва – Ахмат 2 на 4,10 в efbet. Фиаско за динамовците, като това в Москва го препоръчвам особено горещо. Време е за треньорски оставки.