Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60,00%
Заложени единици: 72
Спечелени единици: 74
YIELD: 2.08%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51,62%
Заложени единици: 6068
Спечелени единици: 5778
YIELD: -4,79%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Обещано – спазено. Юли го завърших във възходяща. Не съм в див възторг, както в края на май, но ще излъжа ако напиша, че не съм доволен от себе си.

Но страницата е затворена и се отваря нова. По традиция август е много крив месец, защото започваха първенствата и в началото ми трябваше време да се ориентирам. Сега ще е различно по една обяснима причина, която всички знаете много добре. Но това ще го мислим по нататък. Да се насладим на края в калчото, което ни донесе много радост. И не мога днес и утре да откажа място в заглавието за Серия А. От петте днешни мача хванах за ушите Милан – Каляри 1 с хендикап за 1,80 в efbet. Много ми харесват Милан в последните два месеца. Даже съм приятно изненадан, защото бях в ситуация надежда всяка оставете. Милан са шампиони по форма в Серия А с 24 точки в последните 10 мача. Каляри победиха очаквано Ювентус, но всъщност успехът бе над Роналдо, защото гостите играха само за нападателя си. Трябва да стане някакво огромно чудо Милан да не спечели днес с разлика.

Жалко, че финалът на първенството бе лишен от интрига. Днешните мачове са убийствени. Аталанта – Интер можеше да е разкошен спектакъл ако имаше смисъл за класирането. Да, второто място е някаква утешителна награда, но Конте каза, че това не го успокоява. Прогноза домакините да вкарат над 1,5 гола за 1,85 в efbet. И да достигнат до престижната стотарка. Наполи – Лацио 1 за 2,75 в efbet. И Лацио има шанс да стигне до второто място, но едва ли живеят с тази илюзия. Предвид формата на съперниците, победата на домакините изглежда по-сигурния вариант. И Ювентус – Рома също можеше да е гранде спектакле, но сега е просто рутина. Прогноза Ювентус да вкара над 1,5 гола за 1,90 в efbet. Ясно е, че Роналдо няма да остане на сухо за втори път.

Сега към няколко големи финали за купи. Най-големият е така нареченият най-стар мач в света. Купата на Англия винаги предизвиква огромен интерес. Арсенал – Челси може да е много тегав, може и да се скъсат от попадения. Избирам второто с гол/гол на 1,75 в efbet. Купа на Португалия с традиционния сблъсък Бенфика – Порто. И тук отивам на гол/гол за 1,90 в efbet. Най-интересно обаче ще ми бъде в Хърватия. Риека – Локомотива над 2,5 гола с двата да вкарат за 2,10 в efbet. Риека са абонирани за купата в последните години, но винаги мачовете са с много голове.

Да видим какво се случва в Скандинавия. В Швеция Йоребро – Фалкенберг 1 на 2,30 в efbet. Имам представа от играта на Йоребро и не случайно им гласувам пълно доверие. В Норвегия голям шанс за Молде да се върнат в битката с Бодьо. Сандефьорд – Молде 2 с над 2,5 за 1,90 в efbet. Бран – Волеренга гол/гол на 1,75 в efbet. Равностойни съперници, които ще си отбележат попадения. И да не забравя Финландия. Интер – Мариехамн 1 без гол/гол за 1,95 в efbet.

След два поредни успеха в Китай не мога да спестя прогноза за днешния мач от 15:00 часа. Домакин е отборът с най-трудното име – Шижаужаунг приема другия новак Кингдао и бия към мач с малко голове – под 2,5 за 2,15 в efbet.