Обща статистика:
Процент на успеваемост: 73.68%
Заложени единици: 6312
Спечелени единици: 5837
YIELD: -7.52%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Тази седмица ни дава възможност да се насладим на старта на сезона в тура както при мъжете, така и при жените. Моето топ предложение за деня е за срещата от турнира в Аделаида между Танаси Кокинакис и Джон Милман в която прогнозирам успех в полза на втория, а коефициентът за него е доста апетитен – 2.15 в efbet. Колкото и странно да звучи тези двама австралийски тенисисти, които са добре познати на тенис обществеността, ще играят за първи път един срещу друг.

Продължаваме с мачовете в Аделаида и срещата между Бенжамин Бонзи и Микаел Имер в която няма фаворит и бих ви предложил брой сетове – 3, а коефициентът за този залог е 2.30 в efbet. Французинът и шведът никога не са играли един срещу друг и им предстои да изиграят първия им мач.

Третото ми поредно предложение от този турнир е за мача между Иржи Весели и Томи Пол в който янкито е в ролята на фаворит. Тук мога смело да предложа прогноза за успех с 2:0 сета в полза на янкито Пол, а коефициентът за този залог е 1.90 в efbet.

Последното ми предложение от днешните прогнози за турнира в Аделаида е за успех с 2:0 сета в полза на Алекс Болт срещу Хуан Мануел Черундоло, като коефициентът в полза на първия е 1.95 в efbet.

И последната ми прогноза за днешния ден е за брой сетове – 3, за мача между Паула Бадоса и Виктория Азаренка, който на хартия е равностоен. Те ще се срещнат в сблъсък от женския турнир в Аделаида. Коефициентът за този залог е изключително апетитен – 2.50 в efbet.