Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.66%
Заложени единици: 6152
Спечелени единици: 5669
YIELD: -7.85%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

За мое огромно съжаление не успях да позная вчерашната патриотична прогноза в полза на Изабелла Шиникова, но въпреки това нашето момиче заслужава похвала за стабилната игра в Анже.

Днешната ми топ прогноза е за ¼-финалния мач от турнира във френския град, който съпоставя Кристина Младенович и Шуай Жанг. Тук моето предложение е в полза на първата, а коефициентът за нея е 2.25 в efbet, като в тази прогноза има доста логика с оглед на факта, че Кики е спечелила 4 от 5-те си мача срещу тази противничка и определено ще има много сериозно психологическо предимство. 

Насочваме поглед към мъжкия Чалънджър турнир във Флорианаполис и срещата между Факундо Хуарес и Уго Далиен в която вторият е в ролята на категоричен фаворит. Тук моето предложение е за под 7,5 гейма за аутсайдера Хуарес, а коефициентът за този залог е 1.90 в efbet, като това означава, че Далиен трябва да победи убедително и в два сета.

Второто ми предложение за деня от тази надпревара е за Пабло Куевас срещу Игор Рибейро Маркондес, като тук коефициентът за първия е 1.55 в efbet. И последното ми предложение за деня е от друг Чалънджър турнир – в Мая, като тук прогнозата ми е за успех с 2:0 сета в полза на словака Андрей Мартин срещу Луис Веселс, като коефициентът е 1.75 в efbet.