Mладежкият национален отбор на България излиза срещу отбора на Уелс във втория си мач от квалификациите за Европейското първенство през 2023 година. Момчетата на селекционера Александър Димитров посрещат островитяните в опит да запишат , след като преди няколко дни стартираха с победа като гост на Молдова (2:0).

Основните конкуренти на българите в групата ще са Нидерландия и Швейцария, а за да имат шанс за едно от първите две места, нашите трябва да са безгрешни срещу останалите си съперници – Уелс, Молдова и Гирбалтар.

Уелс изигра първия си мач от квалификациите още в началото на юни, когато направи нулево равенство с Молдова. “Драконите” са корав отбор, но със сигурност отстъпват като класа на България. Ако родните таланти подходят с максимална концентрация, е логично да очакваме втора победа.

Според efbet се очаква равностоен мач, но все пак нашите момчета са фаворит с коефициент 2.30. За гостите от Великобритания ставката е 3.30. За равенство на стадиона в квартал “Овча Купел” пък се приемат залози на 3.40.

Нашето очакване е, че потенциалът в атака на нашите е доста висок и можем да очакваме попадения в мача. Затова ще се пробваме на залог за над 2.5 голa, който е на коефициент 2.15.