Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 55.56%
Заложени единици: 66
Спечелени единици: 57
YIELD: 6.12%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 69.28%
Заложени единици: 9448
Спечелени единици: 9057
YIELD: -4,14%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Добрите времена продължават, уикендът бе прекрасен, почти всичко се получи. Започва нова седмица с коренно различен профил. Имаме нормален довършителен понеделник, но от утре започва последното изпитание в ЕКТ. Равносметките са излишни, който ме е чел, е спечелил! 

И към най-напрегнатата точка, а тя е внезапно възникнала нова успешна серия. Не съм я планирал, защото сериите са най-изтощаващото нещо без значение дали са зелени или червени. Не случайно поемам по-голям риск с по-високи коефициенти, но и това не помага да изляза от ритъм. Вече 24 дни съм непрекъснато в серия, първо 12 зелени, след това 6 червени и сега отново съм яхнал коня с 6 зелени. Отърване няма, трябва да се боря докрай. Топ прогноза, Йонг Аякс – Емен, домакините да отбележат над 1,5 гола в мача за 1,95 в efbet. Усещането ви за дежавю е съвсем точно. Повтарям вчерашната успешна прогноза. Трябва да повторя и същите аргументи. Мачът е стопроцентов оувър от над 2,5 гола, но коефициентът е неудовлетворяващ. Наполовина бях разкъсан между изборът в заглавието и над 3,5 гола за 2,20 в efbet. В петък и събота точно с над 3,5 спечелих от Пакши и Леверкузен. Въобще мачовете, които избирам в последно време са много резултатни. Така ще е и днес. Аргументи само за младежката формация на Аякс, водена от легендата Джони Хейтинга. Нищо по- различно от това, което показват големите. В последните 6 мача младите аякси отбелязаха 18 гола, разпределени в следната порция – веднъж 1, четири пъти по 3 и веднъж 4. В последните си 16 мача Йонг Аякс винаги бележи гол, в две трети от случаите повече от 1. У дома 23 гола в 8 мача. Смятам, че и днес попаденията им ще са в порядъка на 2-3 гола. 

Интересна стратегия ще приложа днес. За един супер вълнуващ понеделник ще ви предлагам топ прогноза на принципа – един свършва, друг започва. Стартираме в 14:00 часа с българския мач Етър – Лудогорец 2 с 1 и над 2,5 гола за 2,00 в efbet. Победата на Етър е на 1,55 и я повдигам с резонен оувър. Съперниците днес са подчертани почитатели на играта с голове. От 17:00 часа също имам водещ избор и той е най-доброто за цялата сесия. В Сърбия Чукарички – Колубара гол/гол на 2,25 в efbet. Тук виждам едно изтърване, както казват в ямболско и сливенско. Новаците от Колубара вкараха във всяко едно свое гостуване, а пък домакините от Чукарички не пропускат да се разпишат у дома. Жалко, че нямам избор за голмайстор, защото съм сигурен, че за гостите ще се отличи Урош Джоранович. И в 19:00 часа също имаме добър състезател в щафетата. Дори няколко, но на първо четене това е Ахнас – Аполон с 2 на 1,60 в efbet в кипърското първенство. Затруднен съм да посоча второ условие с голове. Но по това време започва и много силната турска група. В Суперлигата изнесен напред е резултатът между Коняспор и Йени Малатия с 1 на 1,80 в efbet. Мога да посоча и нещо от 23:00 часа. И това е второ полувреме с повече голове на Жирона – Леганес. 

И към последното усилие с колонка за участие в утрешното разпределение на трите бонуса от по 500 лева. Правилата са непроменими, един задължителен участник от efbet лига. А днес те са два. Черно море – ЦСКА 1948 под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Предпоследно усилие на уморените коне от нашето първенство. А на „Тича“ много рядко се случва голов валеж. И по- късно също под 2,5 гола на Арда – Царско село за 1,73 в efbet. С нетърпение обаче очаквам следващото нулево равенство в нашето първенство. Нищо чудно да е днес. Двата ъндъра са напълно достатъчни за условието с колонката, но ако ви е малко, прибавете без никакъв страх 1 на Етър – Лудогорец 2 за 1,55 в efbet

И с това не свършва парадът по случай Никулден. Имаме цели четири големи мача. В Англия Евертън – Арсенал и смело 2 на 2,01 в efbet. Дните на Рафа Бенитес са преброени, не е лесно от червен да станеш син в един и същи град! В Италия Емполи – Удинезе гол/гол на 1,70 в efbet, но по инерция щях да напиша 1-1 точен резултат. Много сложен ребус в Сардиния между Каляри – Торино. Притеснени противници и логичен ъндър под 2,5 гола за 1,89 в efbet. И в Испания, където вчера покорих отново двуцифрен връх с 0-0 на Леванте – Осасуна. Не се хваля а хвърлям мост към днешни мач между Хетафе и Атлетик Билбао, който също е в обсега на двете нули. Но посочвам под 2,5 гола за 1,50 в efbet

И се връщам обратно в три първенства през които вече минах. В Нидерландия важен ден за игра с много ясни развръзки. Йонг Утрехт – Ден Хааг стопроцентова двойка на 1,72 в efbet и Йонг Алкмаар – Екселсиор Х2 с под 2,5 гола за 3,20 в efbet. И към Турция с мачовете от второто ниво. Тук имаме червен сигнал на Менеменспор – Кечиоренгюджу с абсолютно нелогично фаворизиране на гостите. Флагът е развят и трябва да избираме между логичното 3,55 в efbet за 1 и съдържащото неизвестна информация 2 за 2,20 в efbet. В такива случаи като гърмян заек избирам първото. И съвсем ясно картина на Анкарагюджу – Баликеширспор с 1 хендикап за 1,80 в efbet. Накрая няма как да проява неблагодарност към един отбор, доставил ни безброй положителни емоции. В Сърбия Бачка Топола и Раднички Ниш с познатия избор над 2,5 гола и гол/гол за 2,10 в efbet.