Обща статистика:
Процент на успеваемост: 70.45%
Заложени единици: 6049
Спечелени единици: 5573
YIELD: -7.87%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес е ден за финали, така че се очертава оскъдна откъм мачове тенис неделя. За топ прогноза ще се спрем на финала в Бразилия между Хауме Мунар и Федерико Кория, като прогнозирам успех в полза на първия и титла в Чалънджър турнира. Toй има съвсем леко предимство от букмейкърите, а коефициентът за негов успех според мен е доста добър – 1.75 в efbet.

До момента двамата са се срещали само веднъж през 2017 година и тогава Хауме стигна до крайния успех, като днес ще гони втора победа. Той е 84-и в световната ранглиста, а неговият опонент е 69-и, но това няма особено голямо значение.

Ще се спрем и на финала в Манама, Бахрейн, който съпоставя Рамкумар Раманатан и Евгени Карловский, като тук моето предложение е за брой сетове – 3. В този мач първият е в ролята на лек фаворит, а коефициентът за три сета в мача е изключително апетитен – 2.40 в efbet. До момента в преките мачове между двамата, Карловский има предимство, тъй като е спечелил единствената среща между тях. Те се срещнаха веднъж през 2018 година и това ще бъде втори техен мач.