Обща статистика:
Процент на успеваемост: 66.60%
Заложени единици: 5734
Спечелени единици: 5271
YIELD: -8.08%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Тази седмица ни предстои нова порция интересни турнири на които ще се насладим максимално, така че определено ни очакват доста вълнуващи дни за тенис почитателите.

срещу друг в моя топ мач ще застанат Франсис Тиафо и Анди Мъри, а моето предложение тук е за успех в полза на втория. Коефициентът за победа на британската бивша тенис звезда е добър – 1.80 в efbet, а той определено напоследък показва добър тенис и като нищо може да се справи с янкито. До момента двамата имат два преки мача един срещу друг и са си разменили по една победа в тях.

Следващото ми предложение пак е от провеждащия се в Белгия турнир, като този път ще се спрем на срещата между Ришар Гаске и Душан Лайович, в която първият е в ролята на фаворит и според мен няма да сгреши щом мачът е в зала. Френският ветеран се впусна в Чалънджър турнири през последните няколко седмици, за да понатрупа повече игрови ритъм и самочувствие, като в крайна сметка постигна няколко победи. Коефициентът в негова полза е 1.60 в efbet. Двамата иначе са се изправяли веднъж един срещу друг през 2018 година, когато Лайович стигна до крайния успех.  

Последното ми предложение от турнира на белгийска земя е за срещата между Федерико Делбонис и Артур Риндеркнех, в която прогнозирам успех с 2:0 сета в полза на втория, който е абсолютен фаворит. Коефициентът тук е 2.00 в efbet, а за Делбонис тези, които се интересуват от тенис знаят, че той играе силно само и единствено на червени кортове. Тук турнирът обаче е в зала. 

Насочваме поглед към турнира в руската столица Москва и ще стартираме с мача между Джон Милман и Бенжамин Бонзи, като тук бих ви посъветвал да пробвате късмета си в полза на първия, а коефициентът за австралиеца е наистина изкушаващ – 2.10 в efbetИ последното ми предложение за деня е пак от турнира в руската столица, като прогнозата ми е за победа на Ласло Джере срещу Жил Симон на 1.55 в efbet.