Обща статистика:
Процент на успеваемост: 64.57%
Заложени единици: 5542
Спечелени единици: 5094
YIELD: -8.09%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За моя огромна радост новата седмица започна успешно за мен и стартирах с позната топ прогноза, а днес отново ще се опитам да ви насоча правилно, макар че този път ще потърсим момента на изненадата.

Стартираме с турнира във френския град Метц и срещата между Анди Мъри и представителя на домакините Юго Умбер, като тук моето предложение е за победа в полза на първия, а коефициентът – 2.50 в efbet. На хартия Юго е фаворитът за успеха в този мач, но той се намира в доста лоша форма и е загубил четири от последните си пет двубоя, а британецът като нищо може да се възползва от този факт и да му нанесе още едно поражение. В преките двубои Анди има победа в единствения мач между двамата, който бе през 2019 година в Антверп. 

Следващото ми предложение е за срещата между Алехандро Давидович Фокина и Жил Симон, като определено вторият, който е представител на домакините от Франция, изобщо не трябва да бъде подценяван, макар че вече е на сериозна спортна възраст. Тук моето предложение е брой сетове – 3, а коефициентът е изключително апетитен – 2.75 в efbet. Това ще бъде и първи сблъсък между тези двама тенисисти в тура един срещу друг. 

Продължаваме със срещите от Метц и ще се спрем на двубоя между Микаел Имер и Ян-Ленард Щруф, като тук бих ви предложил да пробвате късмета си на втория. Опитният германец се намира в много лоша форма и е записал цели 8 загуби в последните си 10 мача, но е време да се вдигне. Коефициентът в негова полза е 1.75 в efbet, а в преките двубои Имер е спечелил единствения мач между тях, който се игра през 2018 година. 

Ще се спрем и на два мача от женския турнир в Острава, където също ни очакват изключително интересни двубой. Тереза Мартинцова се изправя срещу Катерина Синякова и според мен тук ще има брой сетове – 3, а коефициентът е 2.65 в efbet. Втората има леко предимство в изцяло чешкия сблъсък и е спечелила единствения мач между двете до момента и то в трисетова битка. Като цяло има категорични очаквания за оспорвана битка между тези двете.

И ще завършим с мача между Ангелик Кербер и Жил Тайхман, като тази среща е също от турнира в Острава. Прогнозирам успех с 2:0 сета в полза на германката, а коефициентът за този залог е доста апетитен – 2.00 в efbetИнтересното е, че тези двете до момента не са се изправяли една срещу друга.