Обща статистика:
Процент на успеваемост: 56.88%
Заложени единици: 4975
Спечелени единици: 4477
YIELD: -10.00%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

От днес започва Уимбълдън, третият турнир от „Големия шлем“ за тази календарна година, така че през следващите две седмици ще прогнозирам за вас мачове от надпреварата на свещенната английска трева.

Ще започнем, както по традиция с топ прогнозата за деня, която е за срещата между представителя на домакините Анди Мъри и грузинеца Николоз Басилашвили, като тук моето предложение е за успех в полза на първия, който е оценен на 2.00 в efbet. Ветеранът изключително много обича тревните покрития и ще играе на родна земя, но е далече от най-добрата си форма. И все пак си мисля, че ще започне с победа в надпреварата и ще зарадва британската публика. 

Насочваме поглед към мача на един от фаворитите за трофея Новак Джокович, който се изправя срещу представителя на домакините Джак Драпер. Това ще бъде първи сблъсък между тези двама тенисисти в тура, а е излишно да се коментира, че сърбинът е повече от категоричен фаворит за успеха. Все пак обаче младокът Драпер показа хубави неща в последните седмици и бих прогнозирал в този мач над 26,5 гейма, а коефициентът за този залог е 1.70 в efbet.

Стигаме и до една на пръв поглед доста оспорвана среща между Денис Кудла и Алехандро Давидович Фокина, който по принцип се представя силно на клей. В този мач на практика няма фаворит и ще ви посъветвам за залог за над 38,5 гейма в мача, а коефициентът е 2.05 в efbet. Чехът Иржи Весели е лек фаворит срещу Яник Ханфман в първия кръг на турнира и като, че ли няма да сгреши на старта на надпреварата, а коефициентът за негов успех е оценен на 1.60 в efbet. Аз лично мисля, че Весели ще продължи напред. 

Ще прогнозирам пореден мач от мъжкия турнир, като бих ви предложил успех от 3:0 сета в полза на фаворита Кевин Андерсън срещу Марсело Томас Бариос Вера, като тук коефициентът е просто чудесен – 2.40 в efbet. Също така според мен Роберто Баутиста-Агут също ще започне с „чиста“ победа участието си в турнира и ще надделее с 3:0 сета над австралиеца Джон Милман, като коефициентът за испанеца е 2.15 в efbet. И последното ми предложение за мъжкия турнир е за успех на Карен Хачанов срещу американеца Макензи Макдоналд на коефициент от 1.70 в efbet.

Насочваме поглед към женската надпревара, където също ни очакват интригуващи мачове още от самия старт.

Екатерина Александрова едва ли ще сгреши срещу Лаура Зигемунд, а моето предложение тук е дори за успех с 2:0 сета за първата на коефициент от 1.60 в efbet. Също така прогнозирам успех пак с 2:0 сета, но в полза на американката София Кенин срещу Ксин Ю Уанг, като тук коефициентът е по-добър – 2.00 в efbet. Поредното ми предложение от женския турнир е за над 20,5 гейма в мача за срещата между Слоун Стивънс и Петра Квитова, като коефициентът за този залог е 2.00 в efbet. И последното ми предложение за деня е за над 21,5 гейма в мача на коефициент от 2.05 в efbet за мача между Каролина Плишкова и Тамара Зиданшек.