Обща статистика:
Процент на успеваемост: 54.25%
Заложени единици: 4716
Спечелени единици: 4270
YIELD: -9,45%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Време е за ½-финалните битки в Женева, където ще видим доста изявени клей специалисти. Започваме с първия мач за деня от надпреварата, който съпоставя испанеца Пабло Андухар и норвежеца Каспър Рууд. Моето предложение за този двубой е брой геймове – над 20,5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 1.90 в efbet. Опитът се изправя срещу младостта, но и двамата обичат страшно много да се изявяват на клей.  Рууд е абсолютен фаворит на хартия, но Пабло изобщо не е за подценяване и като нищо може да затрудни максимално скандинавеца. 

Ще се спрем и на втория ½-финал за деня от същия турнир, който съпоставя Пабло Куевас и Денис Шаповалов. И тук се срещат две различни поколения, а моето предложение във втория мач от турнира за деня ще бъде брой сетове – 3. Коефициентът за този залог е 2.50 в efbet, но са на лице всички предпоставки да се получи оспорвана битка. 

Насочваме поглед към Лион, където ни очаква друга фаза – тази на ¼-финалните мачове. Залагайте смело на Лоренцо Мусети срещу Аляж Бедене в първия двубой от турнира във Франция за деня, а коефициентът е 1.55 в efbet.

Йошихито Нишиока, който се представя доста солидно в надпреварата, се изправя срещу Стефанос Циципас и е в ролята на тотален аутсайдер. Тук моето предложение е за над 18,5 гейма в мача, а коефициентът – 2.30 в efbet. Японецът няма какво да губи, така че се очаква поне да вземе някой гейм повечко.

Продължаваме със сблъсъка между Ришар Гаске и Карен Хачанов в който според мен ще има 3 сета в мача, а коефициентът е 2.45 в efbet. Прогнозата ми за последния ¼-финал от турнира за деня е за успех на Камерън Нори срещу Артур Риднеркнех на 1.50 в efbet.