Обща статистика:
Процент на успеваемост: 60.53%
Заложени единици: 5328
Спечелени единици: 4755
YIELD: -10.75%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес е време за ½-финалната фаза както при мъжкия, така и при женския турнир, в Синсинати, така че ни очакват интересни и оспорвани битки. За топ прогноза съм се спрял на сблъсъка между Андрей Рубльов и приятната изненада Беноа Пер в който прогнозирам над 21,5 гейма в мача. Коефициентът за този залог е прекрасен – 2.00 в efbet, а според мен ще излезе, тъй като французинът има сили да се противопостави и да затрудни опонента си. Двамата имат една единствена среща, която е от преди 5 години и в която руският състезател стига до успеха.

Продължаваме с мача между Данил Медведев и Пабло Кареньо Буста в който според мен руснакът няма да има толкова лесна задача. Тук предложението ми е за брой сетове в мача – 3, а коефициентът за този залог е просто фантастичен – 2.90 в efbet.

Двамата се познават отлично и руският тенисист води с 3-2 победи в преките мачове между тях до момента.  Стигаме и до още един ¼-финал в Синсинати, който ще съпостави Феликс Оже-Алиасим и Стефанос Циципас.

Двамата се познават отлично от юношеските години, а статистиката показва 4-3 победи в полза на гръцкия тенисист. Моето предложение тук е за над 22,5 гейма, а коефициентът е 1.95 в efbet, тъй като все пак очаквам никой от тези двамата да не стигне до лесна победа и да се получи малко по-оспорвана битка. И последното ми предложение от мъжкия турнир е за последния ¼-финал между Каспър Рууд и Александър Зверев в който пак ще се спрем на геймовете, а тук моето предложение е за над 22,5 гейма на коефициент от 2.15 в efbet.

Насочваме поглед и към женските мачове от Синсинати. Ашли Барти се изправя срещу Барбора Крейчикова и моето предложение е за победа с 2:0 сета в полза на първата, а коефициентът е 1.85 в efbet. И последното ми предложение от този турнир, а и за деня, е за успех в полза на Каролина Плишкова срещу Паула Бадоса на 1.55 в efbet.