Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.12%
Заложени единици: 3426
Спечелени единици: 3030
YIELD: -11.57%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес ще започнем както обикновено с топ прогнозата на деня, а тя е срещата между опитния Ришар Гаске и младока Алекс Де Минор от турнира в Антверпен. Моето предложение тук е над 22.5 гейма в мача, а коефициентът е изключително солиден – 2.20 в efbet. Като цяло австралиецът е в ролята на абсолютен фаворит, но французинът все още не е приключил за сериозния тенис и има всичко необходимо да му се противопостави и поне да го затрудни, ако не да го победи.

Следващата ми прогноза от турнира в Белгия е за мача между Зизу Бергс и Алберт Рамос. Тук моето предложение е успех с 2:0 сета в полза на испанеца срещу намиращия се на 528-ото в света белгийски състезател, който е 21-годишен и е непознато име в тура. Коефициентът за този залог е 2.00 в efbet, като определено си заслужава да пробвате късмета си на него.

Корентин Муте се изправя срещу Лойд Харис, а вторият е в ролята на фаворит в днешния двубой, но моето мнение е, че между двамата ще се получи оспорвана битка предвид факта, че са почти равностойни противници. Бих препоръчал да пробвате късмета си на брой сетове в мача – 3, а коефициентът за този залог е 2.30 в efbet. Това е и последната ни среща от белгийския турнир за днес.

Насочваме се към надпреварата в германския град Кьолн, където също има доста интересни за прогнозиране срещи. Яник Синер се изправя срещу Джеймс Дъкуърт и първият е в ролята на категоричен фаворит за успеха днес, аз бих препоръчал да пробвате чиста победа от 2:0 сета в негова полза на добрия коефициент от 1.65 в efbet. И последното ми предложение за днес пак е от турнира в Кьолн, като бих ви препоръчал да играете за над 22.5 гейма в мача, в двубоя между Фернандо Вердаско и Джон Милман, а коефициентът е 1.95 в efbet.