Обща статистика:
Процент на успеваемост: 56.68%
Заложени единици: 4958
Спечелени единици: 4459
YIELD: -10.07%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес ще се спрем на нещо по-различно и за топ прогноза ще ви посъветвам да потърсите брой геймове – над 22,5 гейма в мача, за срещата между Данил Медведев и Пабло Кареньо Буста от ½-финалите в Майорка. Руснакът е категоричен фаворит за успеха, но не трябва да се забравя факта, че неговият опонент не е случаен тенисист, а и все пак играе на родна земя.Коефициентът за този залог е чудесен – 2.35 в efbet, a в преките мачове руският състезател води с 2-1 победи.

Ще се спрем и на втория ½-финал от турнира в Майорка, който съпоставя янкито См Куери и французина Адриан Манарино. На хартия първият е в ролята на фаворит, но моето предложение за този мач е брой сетове 3, като коефициентът за този залог е 2.35 в efbet.

Ще обърнем внимание и на двата ½-финални мача в Ийстбърн. Лоренцо Сонего се изправя срещу Макс Пърсел и е в ролята на фаворит за успеха, а моето предложение е победа с 2:0 сета в полза на италианеца, като коефициентът за този залог е 1.80 в efbet. Алекс Де Минор пък ще срещне в другия мач от тази фаза Соон Воо Квон, като и тук моето предложение е за чист успех, който според мен ще отиде на сметката на първия, а коефициентът е 1.80 в efbet

 

Насочваме поглед и към женския турнир в Ийстбърн, където днес ни очакват два много интересни ½-финала. Анет Контавейт според мен ще успее да победи Камила Джорджи, като коефициентът за успех на естонката е 1.70 в efbet, а в другия мач от тази фаза между Йелена Остапенко и Елена Рибакина прогнозирам брой сетове – 3, на коефициент от 2.60 в efbet.