Обща статистика:
Процент на успеваемост: 73.68%
Заложени единици: 6312
Спечелени единици: 5837
YIELD: -7.52%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

И днешният ден ще ни предложи голяма доза интересни тенис мачове от Австралия, като определено се очертават забележителни дни за всички почитатели на тенис залозите. Този път за топ прогноза ще предложа срещата между Емул Руусувуори и Иля Ивашка от надпреварата в Мелбърн, като в този двубой вторият е в ролята на фаворит. Моето предложение за него обаче е за над 22,5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е просто супер – 2.10 в efbet.

Оставаме в същия турнир и ще се спрем на друг мач от надпреварата, който ще съпостави Кевин Андерсън и Хауме Мунар. В този двубой южноафриканският гигант има предимство, но моето предложение тук е за брой сетове – 3, като коефициентът за този залог е 2.40 в efbet. До този момент Кевин е спечелил и двата си мача с този опонент.

Поредното ми предложение от надпреварата в Мелбърн е за двубоя между Кристофър О‘Конъл и Джордан Томпсън. Тук бих се спрял на представителя на домакините, а именно втория, като коефициентът за негов успех с 1.95 в efbet.

Последното ми предложение за този турнир е срещата между Алексей Попирин и Стефано Травалия в който прогнозирам успех за първия. Коефициентът за този залог е доста апетитен – 1.55 в efbet.

Ще завършим днешните прогнози с един женски мач от Аделаида, като прогнозирам успех с 2:0 сета за Арина Сабаленка срещу Кая Юван, като тук коефициентът е 1.60 в efbet.