Обща статистика:
Процент на успеваемост: 73.68%
Заложени единици: 6303
Спечелени единици: 5837
YIELD: -7.39%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

И в днешните прогнози ще продължим с мачовете за ATP Cup, които предвещават да бъдат изключително интересни за любителите на тенис залози. За мое огромно съжаление първият мач от турнира не бе познат, но пък ще се стремя да позная новата топ прогноза. Първото ми предложение е за срещата между Денис Шаповалов и Джон Иснър, като моето предложение за този сблъсък е за над 24,5 гейма, а коефициентът е 1.90 в efbet.

 Продължаваме смело напред със срещата между Роман Сафюлин и Артур Риндеркнех, като тук прогнозирам успех в полза на втория, като коефициентът е 1.55 в efbet . Няма как да не подчертая дебело, че в началото на даден сезон статистиката няма особено голямо значение, тъй като играчите се завръщат в тура след дълга почивка от мачове и само „сухи“ тренировки, и все още не са намерили оптималния си ритъм. 

Стигаме и до мача между Феликс Оже-Алиасим и Тейлър Фриц, който е като цяло почти равностоен на хартия. Тук бих ви предложил брой сетове – 3, а коефициентът е просто разкошен – 2.30 в efbet

Една от големите звезди на световния тенис Данил Медведев се изправя срещу неудобен противник в лицето на Юго Умбер, като тук бих ви предложил да потърсим лека изненада, а именно над 20,5 гейма на коефициент от 2.05 в efbet.