Обща статистика:
Процент на успеваемост: 75.51%
Заложени единици: 6460
Спечелени единици: 5992
YIELD: -7.24%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Топ прогнозата ми за днешния ден ще бъде от мъжкия турнир на Australian Open, а срещата на която ще се спрем съпоставя Миомир Кецманович и Гаел Монфис. Френският ветеран е фаворит на хартия, но моето предложение за този двубой е за брой геймове – над 35,5 гейма в мача, а коефициентът – 1.95 в efbet. До момента двамата са се срещали само веднъж в тура и френският тенисист стигна до трисетов успех в Париж през миналата година в този мач.

Продължаваме с двубоите при мъжете в Мелбърн и сблъсъка между Адриан Манарино и Рафаел Надал, който се очертава да бъде скучен, тъй като Матадора едва ли ще допусне много грешки срещу французина. Тук бих заложил на под 29,5 гейма в мача, а коефициентът е 1.85 в efbet, което ще рече много убедителен успех в три сета за испанската тенис звезда. Рафа има две победи от също толкова мачове срещу този противник до момента, като последният им двубой бе преди две години и половина.

Поредното ми предложение е за двубоя между Пабло Кареньо Буста и Матео Беретини в който вторият има предимство на хартия. Тук обаче очаквам някакъв отпор от страна на испанеца и ще ви предложа над 38,5 гейма за мача, а коефициентът е 1.90 в efbet.

И последното ми предложение от мъжката надпревара е за сблъсъка между Александър Зверев и Денис Шаповалов. Тук ще потърся точен резултат и той е победа с 3:1 гейма в полза на първия, а коефициентът за този залог е 3.60 в efbet. Просто очаквам канадецът да стигне поне до сет в този двубой.

Насочваме поглед към женските мачове от турнира и срещата между Барбора Крейчикова и Виктория Азаренка при която бих ви предложил успех в полза на втората, а коефициентът за беларуската е 1.60 в efbet.

И последното ми предложение за деня е за мача между Мадисън Кийс и Паула Бадоса, а в този мач предложението ми е за брой сетове – 3, като коефициентът е 2.50 в efbet.