Обща статистика:
Процент на успеваемост: 75.71%
Заложени единици: 6469
Спечелени единици: 6006
YIELD: -7.15%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Очаква ни поредният интересен ден с доста мачове от Australian Open, а моята топ прогноза за днес е за двубоя между Алекс Де Минор и Яник Синер в който според мен ще има над 37,5 гейма, а коефициентът е 1.90 в efbet. На хартия италианецът е фаворит, но в никакъв случай не трябва да отписваме с лека ръка представителя на домакините, който е доста сериозен тенисист. До момента Синер е спечелил и двата мача между двамата, така че е време за опит, за реванш, от страна на неговия противник. 

Продължаваме смело напред със сблъсъка между Максим Креси, който се намира в чудесна форма от началото на сезона, и Данил Медведев. Ясно е, че руснакът е повече от категоричен фаворит, но неговият противник е способен определено да го затрудни, ако има ден. До момента двамата не са се срещали в тура, а моето предложение за този двубой е, че Креси ще спечели сет, а коефициентът е 2.60 в efbet

Поредното ми предложение от мъжкия турнир е за двубоя между Марин Чилич и Феликс Оже-Алиасим, като тук бих се спрял на победа в полза на хърватския ветеран. Коефициентът на изживяващия втора младост тенисист е 2.25 в efbet, а освен това той има перфектна статистика срещу канадеца – 3 мача и 3 победи. 

И последното ми предложение от мъжката надпревара е за двубоя между Тейлър Фриц и Стефанос Циципас в който гръцкият състезател е фаворит, но не толкова изявен. Тук ще се спрем на над 39,5 гейма в мача, а коефициентът е 2.00 в efbet, а този залог като нищо може да излезе, тъй като лично аз очаквам здрава битка. 

Насочваме смел поглед към женския турнир и срещата между Даниел Колинс и Елизе Мертенс, която на хартия е равностойна. Тук ви предлагам брой сетове – 3, а коефициентът е 2.50 в efbet и определено си струва да се пробва. 

И последното ми предложение е за мача между Кая Канепи и Арина Сабаленка в който прогнозирам успех с 2:0 сета за втората на коефициент от 1.85 в efbet.