Обща статистика:
Процент на успеваемост: 63.36%
Заложени единици: 5466
Спечелени единици: 5005
YIELD: -8.44%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Ако вчера сте ме послушали за моята топ прогноза, тогава днес ще ми бъдете адски благодарни, защото успях да позная поредната сензационна победа на Лейла Фернандес и класирането и на финала, на коефициент от 3.95 efbet. За това говоря! Работя за вас, за да бъдете вие добре J. Днес идвам с нова порция добри прогнози, които са от ½-финалите на US Open. Ще обърнем внимание и на двата мача и след това ще чакаме развръзката.

Ще започнем със сблъсъка между Новак Джокович и Александър Зверев в който сърбинът резонно е в ролята на фаворит, но фантастичната форма на германеца изобщо не трябва да се подценява. Сякаш той е готов повече от всякога да атакува титла в турнир от „Шлема“. И тъй като лично за мен има въпросителни кой ще спечели този двубой ще се спрем на геймовете и по-точно на ставката за над 38,5 гейма в мача на коефициент от 1.83 в efbet. Мисля, че ще бъде най-логичното и Саша, който е на хартия аутсайдер, да спечели сет и доста геймове днес, така че предложението ми да излезе печелившо. Да не забравяме, че на Игрите в Токио Зверев се справи именно с Джокера след здрава трисетова битка и го елиминира.  

Сърбинът крачи уверено към историческия „кариерен шлем“, след като спечели предходните три турнира от това ниво за тази година и може да влезе в историята, ако триумфира и в Ню Йорк, но задачата му днес може да се окаже доста трудна. 

Второто ми предложение е за другия ½-финал от US Open, който съпоставя Феликс Оже-Алиасим и Данил Медведев, като тук няма спор кой е фаворит в срещата. Това е именно руският състезател. Тук пак ще се спрем на геймовете, тъй като не мога да прогнозирам тотален крах или тежка загуба за канадеца при положение, че той прави изключителен фурор в надпреварата до момента. Моето предложение за двубоя е за над 36,5 гейма, тъй като очаквам Феликс да не се даде без битка, макар че според мен едва ли ще успее да надделее над силния руснак. Коефициентът за този залог е доста апетитен, а именно 2.07 в efbet.