Националният отбор на България е изправен пред един от най-важните си мачове през новия век. Днес “лъвовете” излизат срещу Унгария в плейоф за Европейското първенство догодина. Това е първата стъпка за националите и ако успеят да надделеят днес, ще трябва да се изправят срещу победителя от мача ИсландияРумъния.

Около 8500 фенове ще имат възможността да бъдат на стадион “Васил Левски”, които трябва да бъдат едно цяло с тима тази вечер, защото тяхното присъствие и подкрепа, могат да се окажат решаващи, както пишат и в Унгария.

Лъвовете” излизат с минимум пет промени от последното домакинство с Ирлания. Пламен Илиев се завръща на вратата, а Сисиньо се очаква да дебютира от първата минута на българска земя. Васил Божиков и Георги Терзиев пък се завръщат в защитата, която ще бъде оформена с Антон Недялков. Кристиян Малинов ще е опорен халф, като се търси заместник на Георги Костадинов. Янис Карабельов изглежда фаворит. Тодор Неделев, Галин Иванов и Божидар Краев са сигурни в предни позиции, като все още не е ясно кой ще води атаката ни.

Все пак efbet дава леко предимство на гостите в мача, като коефициентът за победа на маджарите е 2.35, докато за нас е 3.45. Равенството е оценено на 3.25.

Ние обаче ще дадем доверието си на българите и ще ви предложим да заложите за минимален успех на България с коефициент 7.75.