Обща статистика:
Процент на успеваемост: 45,75%
Заложени единици: 4015
Спечелени единици: 3568
YIELD: -11.22%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес ще започнем с прогнозата за мача между Гуидо Пея и Йошихито Нишиока от ATP Cup, като моето предложение за този двубой е да залагате на втория, който е и фаворит за успеха в мача. Предимството на японеца не е толкова голямо, но той се справя доста по-добре на твърда настилка от своя противник, а коефициентът от 1.65 в efbet ни задължава да пробваме късмета си за него.  До момента Пея е спечелил и двата си мача с този опонент, но сега ситуацията е различна и е време и азиатецът да стигне до първи успех.

Продължаваме с мачовете от ATP Cup и срещата между Диего Шварцман и Кей Нишикори, която предстои да бъде доста интересна. Ясно е, че японецът е далече от най-добрите си дни, но все пак моето предположение е, че ще се получи оспорвана битка. Прогнозата ми за този мач е брой сетове в мача – 3, а коефициентът за този залог е 2.60 в efbet.

Ще приключим с днешните прогнози, с два мача от женския турнир в Мелбърн, Австралия. Ашли Барти се изправя срещу Серина Уилямс и тук ви съветвам да залагате за австралийката, като коефициентът за нея е 2.00 в efbet. Да не забравяме обаче, че Ашли е „млада кръв” и е първа ракета в света, а освен това мачът е в нейната родина.

И последното ми предложение за деня е пак от същия турнир, но ще се спрем на мача между Маркета Вондусова и Гарбине Мугуруса. Смело за испанката Мугуруса, която показва добра форма в началото на сезона, а коефициентът за нея е 1.50 в efbet.