Отборите на Ботев (Пловдив) и Славия излизат един срещу друг в мач от от 24-ия кръг на efbet Лига. Двата тима са вкопчени в битка за оставането си в елита и победата е изключително важна. 

Домакините могат да направят голяма крачка към спасението си, ако запишат успех днес. Тогава те ще дръпнат с 6 точки на преследвача си Етър и ще се нуждаят от само 1 точка в оставащите два кръга до края на редовния сезон, за да си гарантират мястото в efbet Лига догодина. Ако спечелят днес, “белите” ще се доближат само на 2 точки от 10-ата позиция, която в момента заема именно Ботев.

Според efbet ни очаква много сериозна битка, като изхода от срещата е нрепвидим. Все пак домакините са фаворит с коефициент 2.60. За гостите от Славия ставката към момемта е 3.10, а за равенство на “Коматево” се приемат залози на 3.20

Ние очакваме, че двата тима ще търсят победата на всяка цена. Именно затова ни очаква атакуващ футбол, което да доведе и до попадения. Коефициентът за над 2.5 гола в срещата е 2.40 и ние се насочваме именно към него.