Обща статистика:
Процент на успеваемост: 66.19%
Заложени единици: 5710
Спечелени единици: 5231
YIELD: -8.40%

Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Вчера беше супер успешен ден за мен, като успях да позная и петте ми прогнози за деня, а сред тях бяха и изненадващите победи за Басилашвили и Шварцман, които бяха оценени на над 3 коефициент от efbet! Днес се надявам отново да „убия рибата“ и да помогна на тези от вас, които следят прогнозите ми, да си увеличат парите в профилните сметки. 

За топ прогноза ще се спрем на мача между Григор Димитров и силния поляк Хуберт Хуркач, в който ви съветвам да пробвате късмета си на нашия тенисист, който направи изумителен обрат срещу Данил Медведев и го победи след епичен трисетов мач, за да стигне ¼-финалите в Индиън Уелс. Гришо никога не се е изправял срещу 12-ия в света поляк до момента, а коефициентът за негов успех е доста апетитен – 2.50 в efbet.  Следващото ми предложение пак е от ¼-финалите на същия турнир, но този път ще се спрем на битката между Камерън Нори и Диего Шварцман, която поне на хартия е абсолютно равностойна и няма фаворит за победител измежду двамата. До момента Нори има предимство с 2-1 победи в преките мачове, а моята прогноза за този сблъсък е за над 22,5 гейма в двубоя на прекрасния коефициент от 2.10 в efbet

Ще насочим вниманието си и към женските мачове от ¼-финалите на турнира, като ще започна с двубоя между Анет Контавейт и Онс Джабер, в който прогнозирам успех в полза на първата, а коефициентът е 1.80 в efbet. Tя има да си връща на своята противничка, която я победи в двата мача до момента, които двете имат една срещу друга. Просто си мисля, че сякаш формата на прибалтийката в момента е по-добра и в крайна сметка тя ще стигне до крайния успех в мача. И второто ми предложение от женския турнир е за успех на Ангелик Кербер срещу Паула Бадоса, като тук коефициентът е солиден – 2.40 в efbet. Tова ще бъде и първи мач между тези двете тенисистки в тура, така че се очаква да бъде доста интересна битка с голям залог, а именно класиране на ½-финалите.