Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60,00%
Заложени единици: 72
Спечелени единици: 72
YIELD: 0.56%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 66.51%
Заложени единици: 9134
Спечелени единици: 8705
YIELD: -4,79%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

По моите изключително точни наблюдения, приповдигнатото настроение е много лош предвестник на проблеми. Но поради две причини няма как да охладя емоциите. Насладих се на всяка минута от европейските клубни мачове във вторник, сряда и четвъртък. И фиксирах гросмайсторска познаваемост. 

Втората причина е още по-вълнуваща. Днес имам под ръка най-добрата опция за топ прогноза. Може да избирате между цял апартамент или поне едно балконче. Топ прогноза, Пакши – Кишварда гол/гол с над 2,5 за 1,70 в efbet. Има само една причина мачът да не завърши 1-2. И тя е ако приключи с цифрово изражение 2-1. Така, че насочете се към тези две опции, съчетани с точно 3 гола за 4,30 в efbet. Очаквате нещо ново за великите Пакши. Новината е, че последните 10 мача на Пакши са оувъри и гол/гол. И всеки път печелихме с лекота. Днес ситуацията е напълно безоблачна. Кишварда са временния водач и със сигурност ще отбележат голове. А в състава на Пакши имаме Адам, Шайбан и Хан. Триото не пропуска мач без да порази вратата на съперниците. Отмятам още две големи възможности в Унгария. В ранния мач Залаегерсег – Дьормот 2 на 4,20 в efbet. Новаците спечелиха две поредни победи и това е някакъв повод да очакваме и трета срещу несигурните домакини. А в късното шоу последните в класирането Уйпещ играят с Фехервар и изборът ми е Х на 3,45 в efbet. В последните часове ориентацията към равенство загуби 50 стотни.

И отново влизам в приповдигнат стил. Пакши ми вдига тонуса, но днес на терена е още един голям мой боец. В австрийската втора лига дерби на върха между Блау Вайс и Аустрия Лустенау. Може да се играе за победа на гостите, но моето предпочитание е за зрелищен мач с над 3,5 гола за 2,40 в efbet. Припомням за атомното дуо на Лустенау Табакович – Серакович с 22 гола за 11 мача. Табакович е истинска машина за голове.

Пропуснах в преамбюла да спомена, че днес нарочно вдигам броя на прогнозите двойно. Но крайната цел остава същата – преминаване над 70 процента успеваемост, както беше в предишните три дни. И тук е мястото на българската колонка, с която стартира изкачването на трите върха от по 500 лева. След изиграването на последния мач в понеделник, всеки който е заложил на колонка с поне един български мач може да се надява на тлъст бонус. По същество Царско село – Локомотив София 1Х с под 3,5 гола за 1,70 в efbet. Ефектът Супер Любо ще се задейства. Жалко че, няма опция картони – в Драгалевци ще имат много от двата цвята – жълт и червен. По-късно Локомотив Пловдив – ЦСКА 1948 Х2 на 2,20 в efbet. В последно време българския футбол го чета със затворени очи и малко ме изненадва фаворизирането на „смърфовете“. През май ЦСКА 1948 изпусна заслужената победа, съдбата в такива случаи е доста благосклонна. И добавката е Марек – Левски Лом с 1 за 1,65 в efbet

В началото на пътя бях на мнение, че днес спокойно може да се съсредоточа само в мачовете от големите първенства. На първо четене изглеждаха повече от обещаващи. Такива са всъщност. В Англия Арсенал – Астън Вила гол/гол на 2,05 в efbet. Някои смятат „топчиите“ за странни, за мен просто са несъстоятелни. В Германия Майнц – Аугсбург 1 за 1,75 в efbet. Толкова ясни единици понякога гърмят жестоко. В Италия Торино – Дженоа под 2,5 гола за 1,90 в efbet. Гостите са обичаен заподозрян за голове, но „биковете“ много не са по тази част. И по-късно Сампдория – Специя гол/гол за 1,75 в efbet

Във Франция Сент Етиен – Анже 2 на 2,80 в efbet. Проблемите на домакините няма да се решат скоро. В Нидерландия Вилем 2 – Ситард 1 на 1,95 в efbet. Написаното за Майнц се отнася в пълна степен за Вилем. В Ла Лига Осасуна – Гранада 1 на 1,85 в efbet. Толкова години гледам футбол и никога не съм виждал толкова силен тим от Памплона. В Португалия Гимараеш – Маритимо и домакинска победа точно с един гол разлика за 3,75 в efbet.

И ще завърша с една великолепна седморка. В Белгия Сераинг – Шарлероа над 3,5 гола за 2,70 в efbet. И в по-ниското ниво Мускрон – Моленбек 2 на 3,10 в efbet. В Дания Вейле – Нордселанд 2 на 2,20 в efbet. Още един мач наблизо – във Финландия Лахти – Оулу 1 на 2,30 в efbet. В Украйна Металист – Инхулетц 1 на 2,35 в efbet и в Ла Лига 2 Ейбар – Картахена гол/гол на 2,10 в efbet. И накрая нещо, което не трябва да се пропуска за нищо на света – Анкарагюджу – Маниса 1 на 2,10 в efbet.