Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43,62%
Заложени единици: 3022
Спечелени единици: 2734
YIELD: -9,54%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За моя огромна радост всички събития от последните ми прогнози излязоха, а днес е време да завършим седмицата подобаващо, а именно с финалите от мъжкия и женски турнир Western and Southern Open, който тази година се провежда в Ню Йорк.

Новак Джокович съвсем в реда на нещата е финалист в мъжкия турнир и ще се изправи срещу канадеца Милош Раонич в битка за титлата от „Мастърс” надпреварата. Тук обаче ще потърсим геймовете в мача, като моето предложение е да залагаме за НАД 23.5 гейма в двубоя, а коефициентът за този залог е прекрасен – 1.75 в efbet. Раонич има бомбен сервис, което гарантира доста геймове на неговата сметка, а от друга страна Джокера е фаворит. До момента в преките мачове между двамата сръбският тенисист е записал 10 успеха от 10 срещи, като се брои и мача за Купа „Дейвис” от 2013 година. Раонич никога до момента не е побеждавал своя противник, така че определено няма как да излезе с приповдигнато самочувствие на корта днес.

Ще се спрем и на втория финал, но при жените. 

Наоми Осака и Виктория Азаренка се изправят една срещу друга в битка за титлата, а достигането до финала за Вика е чиста изненада. Тя бе аутсайдерка в няколко от мачовете до момента, но успяваше да ги спечели, а днес също букмейкърите я определят като такава. Осака има две победи и загуба от общо три мача срещу тази противничка. Вики като цяло има доста повече опит от японката, а освен това набра инерция, така че моята прогноза е да потърсите изненадата в нейна полза. Коефициентът за победа на Азаренка е разкошен – 2.75 в efbet.