Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43,48%
Заложени единици: 3015
Спечелени единици: 2719
YIELD: -9,83%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Вчерашният ден бе наистина доста добър за мен, макар че топ прогнозата ми е void заради отказване, но все пак успях да хвана три прогнози на отлични коефициенти.

Днес отново, както по традиция през тази седмица се насочваме към „Мастърс” турнира Western and Southern Open, който се провежда тази година в Ню Йорк. Водещата ми прогноза за деня е от мача между Новак Джокович и Роберто Баутиста-Агут, който е от ½-финалната фаза на надпреварата. И макар Джокера да е доста убедителен в победите си към момента това може би е най-сериозният му тест в турнира. Прогнозата ми е за над 21.5 гейма в мача, а коефициентът е разкошен – 2.15 в efbet. На хартия е ясно кой е фаворит, това е сърбинът. Агут обаче не е особено удобен на ветерана, тъй като е успял да го победи в два от последните три мача между двамата. И това се случи през миналата година на турнирите в Доха и Маями.

Ще насочим поглед и към женския турнир от същата надпревара, който също се провежда в Ню Йорк заради деликатната ситуация с корона вирусната инфекция. Джоана Конта и Виктория Азаренка се изправят една срещу друга в ½-финална битка, за да определят втората финалистка.

Първата е ясна, тъй като заради физически проблеми Наоми Осака се отказа от игра часове преди днешния ½-финален мач срещу Елизе Мертенс, така че белгийката е на финал. Моята прогноза за мача между британката и беларуската е победа за Вика на примамливия коефициент от 2.50 в efbet. И двете показват чудесен тенис до момента в турнира, а британката определено впечатлява, но можем да кажем същото и за нейната противничка. Двете имат три мача помежду си, като Джоана е записала два успеха над беларуската състезателка.