Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 100.00 %
Заложени единици: 50
Спечелени единици:40
YIELD: -20,20%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 51.74%
Заложени единици: 6463
Спечелени единици: 6166
YIELD: -4,60%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Ако не друго поне интригата ще остане жива до последния ден на септември. Днес и утре имам един приоритет – точно заглавие. Иначе много тематичен ден – премахвам изкушенията да се изказвам за мачове по села и паланки.

Днес имаме 6 съществени двубоя. Три в ШЛ, 2 в Ла Лига и един в Англия. Последният е с най-занимателен сюжет. Но първо към топ прогнозата, която е прецизирана до последния детайл. Омония – Олимпиакос Х2 двоен шанс с под 3,5 гола за 1,60 в efbet. И смятам, че вариант това да не се случи няма. А истинската игра е двата да отбележат – Не за 1,95 в efbet. А съвсем истинската Омония да не отбележи попадения. Това ми е крайъгълния камък на вижданията. Олимпиакос ще се непробиваеми за „детелените“. Последният гол, който гърците допуснаха бе на 8 август в мача им с Уулвс. А и той бе от много съмнителна дузпа. Предвид фактът, че отиват в Кипър с много добра преднина е логично, да смятаме, че няма да се вкарат в някаква безразборна размяна на попадения.

И към другите два спектакъла. В Будапеща на красивия стадион „Групама Арена“ Ференцварош – Молде. Голям шанс за два не особено рейтингови клуба да участват в групова фаза на ШЛ. Където ги очакват 6 загуби. Но това не променя залога. Първият мач бе култов – 3 на 3. Стереотипното мислене в такива случаи, е че една седмица по-късно голове няма да има в изобилие. Но поне до 3 ще отброят – над 2,5 гола с двата да отбележат в мача за 1,85 в efbet. И в Киев Динамо – Гент 1 на 1,90 в efbet. Тук се доверявам сляпо на подвеждащи фактори. Гостите са с много контузии и на практика не могат да окажат съпротива в пълния състав. Още в първия мач в Белгия това се оказа от решаващо значение. Мирча Луческу ще докаже, че е голям треньор и на 75 години.

Под ръка имаме и два двубоя в Примера или Ла Лига. Съдът блокира понеделниците, но ще имаме зрелища във вторник. Хетафе – Бетис под 2,5 гола за 1,60 в efbet. Мачът е хикс или победа с един гол разлика на някой от съперниците. Но нямам идея накъде да насоча стрелката. Ъндърът изглежда непоклатим. И Реал Сосиедад – Валенсия с 1 на 1,60 в efbet. „Прилепите“ се котират много ниско в началото на първенството заради проблеми от всякакъв характер – най-вече финансов. Направо ги гласят за изпадане. Резонно е в този мач да се търси подобрение на базата с над 1,5 гола за 1,90 в efbet. По мои наблюдения това второ условие работи на 90 процента от случаите.

И към най-странния двубой тази нощ. Тотнъм – Челси от турнира ЕФЛ. Веднага ви информирам, че точно след 48 мача Тотнъм играе с Макаби Хайфа в Лига Европа. Единствената причина днешния мач да се състои, е че „шпорите“ няма да пътуват до Израел. Прогнозата при тези обстоятелства е ясна – 2 на 1,75 в efbet. С приближаването на началото на мача и излизането на съставите коефициента задължително ще намалява до 1,40- 1,50. И какво се прави в такива случаи – смело се скача на хендикапите.

И второто направление ми е Копа Либертадорес с шест мача през нощта. Миналата седмица беше пиршество на духа. Гремио – Католика 1Х с под 2,5 за 2,15 в efbet. Смятам, че това изчерпва духа на срещата напълно. Напълно изчерпателно и на Америка де Кали – Интернасионал Х2 с двоен шанс с под 2,5 гола за 1,90 в efbet. Бразилските отбори ще излязат от групата предсрочно. Пенярол – Коло Коло 1 без гол/гол за 2,70 в efbet. Тук смело точен 2-0. От същото точно лечение на Атлетико Паранензе – Уилстерман 1 без гол/гол за 2,00 в efbet. Също никакъв вариант боливийците да стигнат до гол в мача. И поемам първи по-голям риск с Бока – Либертад 1 с гол/гол за 3,30 в efbet. Което автоматически означава, че мачът е с голове и могат да се потърсят на същата цена над 3,5 гола. И ЛДУ Кито – Бинансионал 1 с под 4,5 гола за 1,90 в efbet. Което пък означава, че ще завърши 3-0 или 4-0. И широки усмивки на събуждане утре сутрин. Напомням, че миналата седмица бях безпогрешен в този турнир.