Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 40.00%
Заложени единици: 73
Спечелени единици: 50
YIELD: -31.71%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 57.61%
Заложени единици: 7942
Спечелени единици: 7513
YIELD: -5.40%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

За дни като вчерашния е измислен лафа „Не губи кураж, идва нов тираж“. Но пък разстоянието от седмица е съкратено само на 24 часа. Възнамерявам бързичко да взема поправителен, защото в плана ми за май не се включват много грешки.

Предпоследен мач в тазгодишния сезон на ШЛ. И той ще се играе в Англия, при това в столицата Лондон. Целият свят се вълнува дали финала отново ще е английски, или далеч по-желаното – международен. Моите лични пристрастия са изцяло в посока на Реал. Но прогнозата ми е над 4,5 картона в мача за 1,80 в efbet. Вчера като вторична опция посочих същия вариант и картони бяха 7. Така е, когато залогът е огромен, играчите се изнервят, случват се и крайни събития. Но при мен главния аргумент за избраната прогноза е Даниеле Орсато. Силно не харесвам този съдия, чийто критерии понякога са доста странни. Съмнявам се, че днес ще овладее мача и картони няма как да не отидат на високите линии. Дори над 4,5 е минималното, очаквам 8-9 в мача. Дори поименно мога да ги посоча с 90 процентова сигурност. На финала ПСЖ – Байерн, Орсато показа, че нормата му е 8 жълти картона. Що се отнася до крайния победител, фаворит ми е Реал на 2,45 в efbet.

И към богатата програма в сряда. Вероятно сте забелязали, че точно в този ден от седмицата предлагам най-напоителната си реч. Днес обаче ще направя изключение. Няма да се разпростирам. Към двата мача в България с които увеличаваме шанса си за печалба на 500 лева за игра. Доста години станаха с трите бонуса от по 500 лева, които са нещо като специална притурка към удоволствието ни. Черно море- Ботев Пловдив 1 на 1,51 в efbet. Домакините са основен фаворит за баража и победата днес е задължителна. Царско село – Левски 1Х двоен шанс на 1,45 в efbet. При кадровия разпад на Левски в последно време друго освен победа на „царете“ не може да се очаква. Двата знака са предостатъчни за печеливша колонка.

И да видим какво имаме по света без у нас. Акцент ми е кръгът в Гърция. Три мача при най-силните, които общо взето отдавна решиха отдавна интригата. Арис – Олимпиакос 1 на 2,30 в efbet. Гостите рано запразниха със спечелената титла и сега мислят за финала за купата на 22 май. Арис са втори и ще искат да останат на това място и след последния кръг. Ето я същинската ми топ прогноза днес. Знаете, че качвам в заглавието топ мача от ШЛ по вътрешно задължение, а не защото особено го искам. Панатинайкос – Астерас 1 на 1,80 в efbet. Силна традицията за ПАО в този мач, съчетана с въпиюща нужда от трите точки. И да направя 3 от 3 в древна Елада. АЕК – ПАОК Х2 с под 3,5 гола за 1,80 в efbet. Предпочитанията ми в това дерби са за отбора от Салоники. Добавям тук и един знак от Кипър. АЕЛ – Анортозис 1 на 2,30 в efbet. С огромна степен на увереност, защото единствената задача на гостите остана спечелването на купата. Мачът е на 15 май и титулярите днес могат да починат.

След силната гръцка част ще разнообразя със сборна секция оттук-оттам. В Беларус Жодино – БАТЕ над 2,5 гола за 1,80 в efbet, но силно препоръчвам и по-високите линии. В Хърватия Хайдук – Динамо 2 на 1,95 в efbet. 9 точки от досегашните три издания на супердербито заминаха за Загреб. Последните три за сезона също няма да направят изключение. Полуфинал за купата на Чехия във формат друго супер дерби. Спарта – Славия 2 на 1,80 в efbet. В последно време този мач завършва винаги с предварително известен победител. Три мача в Португалия, но само два минаха през контролния пункт. Маритимо – Жил Висенте 1 на 2,60 в efbet. Посочвам този знак по задължение, Маритимо се отчетоха с онази голяма победа и голяма печалба за мен срещу Брага. Рио Аве – Спортинг под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Домакините ще бранят нулите като лъвове. А „лъвовете“ ще се опитат да вкарат поне един гол за да се доближат още повече до заветната цел. В Полша Стал Миелец – Раков 1 на 4,00 в efbet. Екстравагантно решение в което имаме българска следа- Божидар Чорбаджийски. Момчето играе превъзходно но няма кой да се сети за него за националния отбор. И Сепси – Уни Крайова 2 с под 2,5 за 4,10 в efbet. Този мач е 0-1.