Обща статистика:
Процент на успеваемост: 44.19%
Заложени единици: 3323
Спечелени единици: 3017
YIELD: -9,21%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

За моя огромна радост вчерашната ми топ прогноза излезе и днес ще се опитам да ви зарадвам отново с позната такава.

Ще се спрем на ¼-финала от „Ролан Гарос”, който съпоставя руснака Андрей Рубльов и гръцкия тенисист Стефанос Циципас, който в миналия кръг успя да елиминира нашия Григор Димитров. Очакванията са за оспорвана битка, макар че на хартия Цици е фаворит да спечели срещата. Руският тенисист като цяло обаче се намира в доста добра форма и едва ли ще допусне лесно да бъде надигран и победен. Моето предложение тук е за над 41.5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 2.05 в efbet и определено си струва да се играе. Двамата тенисисти се познават изключително добре и са изиграли общо пет мача един срещу друг в тура, а руският тенисист води изненадващо с 3:2 победи в тях.

Минаваме нататък със сблъсъка между Новак Джокович и Пабло Кареньо Буста, който също е от ¼-финалната фаза на турнира. Няма две мнения по въпроса кой е фаворитът днес, това е именно Джокера. Тук обаче отново ще се доверя на моя инстинкт за оспорвана битка. Кареньо Буста се завърна ударно на корта след подновяването на тениса, след пандемията, и няма как да не припомним, че съвсем наскоро игра ½-финал на US Open, а освен това играе изключително силно и на червените кортове в Париж. Предложението ми е за над 29.5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 2.00 в efbet. 

И последното ми предложение е за ¼-финалната битка при жените между Даниел Колинс и София Кенин в която бих заложил на втората, а коефициентът за неин успех е 1.60 в efbet. Шестата ракета в света определено е по-добрата тенисистка от двете, а освен това има самочувствието да прави големи неща в турнирите от „Шлема”. Да не говорим, че тя има да си връща на Колинс за двете загуби в двата преки мача между тях до този момент.