Обща статистика:
Процент на успеваемост: 43.33%
Заложени единици: 3481
Спечелени единици: 3100
YIELD: -10.95%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Григор Димитров се изправя срещу руснака Карен Хачанов в първия си мач от турнира във Виена, който през тази година е изключително силен. Като цяло българинът е с минимално предимство за двубоя днес и се очертава по-скоро равностоен сблъсък между двамата. Моето предложение тук обаче е за оспорвана битка в която ще има над 22.5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 1.80 в efbet. До момента двамата не са се изправяли никога един срещу друг в тура, като имат зад гърба си само един демонстративен мач.

Продължаваме с двубоите от австрийската столица и ще се спрем на мача между Даниел Евънс и Аляж Бедене в който моето категорично предложение е за успех на първия, който е оценен на 1.65 в efbet. Дан се намира в по-добра форма от своя противник и като цяло това ще бъде първи мач между тези двама тенисисти от цели 8 години насам. Насочваме поглед към двубоя между Новак Джокович и неговия добър приятел Филип Краинович, който също е от турнира в австрийската столица. Вторият изобщо не е за подценяване, а тук си мисля да ви предложа да играете за брой геймове – над 18.5 гейма, тъй като колкото и голям аутсайдер да е Филип днес все пак има силите да измъкне няколко гейма от своя опонент. Коефициентът е 1.85 в efbet и това е една доста добра възможност.

Ще се спрем на пореден сблъсък от турнира във Виена, като този път става на въпрос за срещата между Душан Лайович и Лоренцо Сонего, която поне на хартия се очертава да бъде доста оспорвана. Истината е, че това е един наистина непредвидим мач в който според мен е доста вероятно да има 3 сета, а коефициентът за този залог е 2.25 в efbet.

И последното ми предложение за деня е за победа с 2:0 сета в полза на Стан Вавринка срещу клей специалиста Кристиан Гарин, която е оценена на 1.85 в efbet.