Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 88,89%
Заложени единици: 65
Спечелени единици: 100
YIELD: 54.38%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 65.93%
Заложени единици: 9036
Спечелени единици: 8632
YIELD: -4,47%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Казано е – не си пожелавай, защото ще ти се случи! Петък дойде и напрежението е в прекомерни размери. Но това си е мой проблем. По същество влизаме в европейската част от световните квалификации. Днес те ще са основният акцент. И да не забравя – мястото в историята ми стана още по-сигурно с написаното вчера за Белгия – Франция. 

А основният акцент е и поредната топ прогноза. Със свито сърце се спирам на Турция – Норвегия и над 2,5 гола за 2,00 в efbet. Много неща могат да се изпишат за този култов мач. Турция е с нов треньор и това е познатия Щефан Кунц. След като дълги години бе треньор на германските младежи и постигна с тях удивителни постижения, Кунц се връща край Босфора. И първата му работа е да класира Турция за световните финали в Катар. Което да си го кажем направо е мисия невъзможна. Но една победа днес пък дава солидни шансове за второто място и отиване на баражи. Обратно към статистиката, у дома Турция е с резултати 3-3, 2-2 и 4-2. Общо в шестте мача 16-13 и 6 на 0 при оувърите. В Осло турците изиграха великолепен мач и сразиха домакините с 3-0. Казвам и притесненията си. Нещата с головете при Гюнеш бяха ясни – по много и в двете врати. За норвежците няма да играе Холанд. Но смело напред!

И към останалите 10 мача в нашата зона. Някои от тях са с огромен заряд и естествено ще останат с малко голове. Такъв е например двубоят на Русия със Словакия в Казан. Типичен ъндъристки профил – под 2,5 гола за 1,65 в efbet. Същата история в Прага на Чехия – Уелс с под 2,5 гола за 1,65 в efbet

И от сушата към пълноводието. На митичния „Фолкспарщадион“ в Хамбург, Германия прави решителна крачка към участие на поредно световно първенство. Съмнението, че това няма да се случи се изпари през септември. Флик започна ударно своя период начело на Бундестима. Победата срещу Румъния е вън от съмнение, най-вероятно ще бъде чиста, защото Ханзи постави акцент върху защитата и в трите септемврийски мача маншафта не допусна попадение. Но при мен акцентът са корнерите – хендикап от минус 4,5 за 2,20 в efbet. С други думи немците ще изпълнят с 5 повече от гостите, които могат да нямат и нито един. В същата група Исландия приема Армения и предложението ми е гол/гол за 2,00 в efbet.

В Никозия Кипър домакинства на Хърватия с напълно ясен развой на мача – 2 с хендикап за 1,75 в efbet. Златко Далич контролира изцяло ситуацията в групата и ще остави Валери Карпин с пръст в устата. И за здраве в Ла Валета Малта – Словения. Домакините ще се напънат поне за едно попадение и затова посочвам гол/гол за 3,05 в efbet

Останаха три мача, от които никой не се интересува в света. Гибралтар – Черна гора гол/гол на 2,50 в efbet. Гибралтар вкара и в трите си двубоя навън, но засега не го е направил у дома. Лихтенщайн – Северна Македония гол/гол на 3,40 в efbet. Целта попадение ще изпълни и джуджето Лихтенщайн. И Естония – Беларус над 3,5 гола за 4,85 в efbet. Става и над 2,5, но си припомням първия мач, който завърши 4-2 за Беларус.

И към африканската зона. Този път указанията няма да включват само ъндъри. Малави – Кот д Ивоар 2 с гол/гол за 4,30 в efbet. Мачът се играе в Йоханесбург. Малави редовно бележат в мачовете си. Рисков хендикап 0-1 на Камерун – Мозамбик за 1,95 в efbet. Групата е много трудна и лъвовете са длъжни да побеждават убедително. Ето ми го вторият боец за заглавие – Алжир – Нигер 1 с двоен хендикап от 0-2 за 1,90 в efbet. 3-0 като вчера на Тунис – Мавритания. И в същата група сме разкрити на Джибути – Буркина Фасо. Единствената опция тук е азиатска – 4,25 за 2,40 в efbet. Но го следете на живо и не се притеснявайте за головете – от 6 нагоре. Египет – Либия 1 без гол/гол за 2,00 в efbet и единственият ъндър е на Ангола – Габон – под 2,5 за 1,50 в efbet. Тук могат да останат и двете нули.