Обща статистика:
Процент на успеваемост: 44.10%
Заложени единици: 3274
Спечелени единици: 2993
YIELD: -9,20%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Пабло Куевас и Стефанос Циципас се изправят днес един срещу друг в среща от втория кръг на „Ролан Гарос”, а моето предложение за този мач е за над 35.5 гейма в мача. Уругваецът е изявен клей специалист, макар че е далече от най-добрите си дни, но въпреки това с опита си и добрата си игра на червени кортове е способен да затрудни гръцкия талант. Коефициентът за този залог е добър – 1.85 в efbet, и определено си струва да пробвате късмета си за повечко геймове в този на пръв поглед интересен мач между двамата. Не може да не се припомни, че Цици започна турнира с много мъчна победа в пет сета срещу Хауме Мунар и определено си личи, че клеят не му е любимата настилка точно през тази календарна година. В преките мачове между двамата иначе гръцкият тенисист е постигнал три победи от също толкова двубоя.

Ще насочим поглед и към двубоя между Алехандро Давидович Фокина и руснака Андрей Рубльов, който имаше доста проблеми на старта срещу Сам Куери. На хартия Рубльов е абсолютен фаворит срещу испанеца, но 70-ият в света тенисист е способен да го изпоти сериозно, ако има добър ден. Това ще бъде първи мач между двамата, а моето предложение тук е отново да се спрем на геймовете, като тук бих предложил над 35.5 гейма в мача на много добрия коефициент от 2.10 в efbet. Няма как да пропуснем мача между Душан Лайович, който се представя изключително добре на червени кортове, и южноафриканския гигант Кевин Андерсън. Вторият страдаше от различни контузии, а след това дойде и COVID-19 пандемията. Въпреки проблемите си гигантът стартира с убедителна победа над клей специалиста Ласло Джере, макар че бе аутсайдер срещу него. Моето предложение е да рискувате и да залагате на Андерсън днес, а коефициентът за негов успех е 2.80 в efbet.

Ще насочим поглед и към жените.

Елена Рибакина се изправя срещу Фиона Феро и тук моето предложение е за чиста победа с 2:0 сета за първата, като коефициентът за този залог е 2.10 в efbet. Не може да не обърнем внимание и на мача между Лаура Зигемунд и Юлия Гьоргес, в който бих ви посъветвал да потърсите изненадата и да заложите на втората, а коефициентът в нейна полза е 2.40 в efbet. Toва е един изцяло германски сблъсък в който Гьоргес може да стигне до успеха, ако покаже играта си, която показа срещу Алисън Риск в първия кръг на турнира, когато победи много изненадващо.