Обща статистика:
Процент на успеваемост: 67.46%
Заложени единици: 9263
Спечелени единици: 8822
YIELD: -4,76%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 1 февруари 2018 г.

Благодатен дъжд ще се излее тази нощ в Бразилия. В тези трудни времена на нямане, „кариоките“ спасяват положението. Няма да коментирам вчерашния ми провал. Една от малкото непредизвикани грешки в последно време, но за мое оправдания – надеждата бе жива до последно. 

И към днешната топ прогноза, която всъщност е с утрешна дата. Мачът е през нощта. Палмейрас – Атлетико Гоянензе 1 с под 4,5 гола за 1,60 в efbet. Шансовете на Палмейрас за титлата са доста химерични, но се вижда, че те не абдикират от задължението да преследват откъсналите се напред Атлетико Минейро. Актуалният носител на Копа Либертадорес спечели пет поредни победи, като вкарваше средно по 2 гола на мача. И днес точния резултат срещу Гоянензе се върти около две опции – 2-0 и 2-1. За победата почти няма съмнение, но трябваше да вкарам второ условия, защото единицата бе на 1,41. В последния месец в бразилското първенство само един мач надскочи линия от над 4,5 гола. Тази тенденция напълно затвърждава ъндъристкия профил на Серия А. Мачовете на Палмейрас са 2,7 средно на мач, на Атлетико ГО 1,8 гола. Не виждам основание да се притеснявам особено и от линията. С Бразилия ще продължа по-късно, сега малко ранни възможности.

Имаме квалификации при 19 годишните в Европа. България гостува на Босна и шансовете за победа са добри. Но съм избрал за присъствие Русия 19 – Гърция 19 с 1 на 2,10 в efbet. Преди месец руснаците победиха българите с 2-0 с изгонен човек в началото на мача. Това е причината да ги приема за фаворити днес. Приятелски мач в Прищина между Косово и Йордания. Не виждам никаква причина за ярко изразено домакинско предимство. Препоръчвам под 2,5 гола за 1,95 в efbet, но задължително трябва да се гарнира с Х2 двоен шанс. Вчера познах почти всичко в купата на ЕФЛ, само където се провалих на основния знак. Днес Уигън – Шросбъри 1 на 1,75 в efbet. В най-южната част на Апенините Катания – Вибонесе 1 на 1,70 в efbet. За купата на Словакия Комарно – Михалковице 2 на 2,10 в efbet. Челник от втора лига срещу средняк от първа и в такива случаи избирам елита. И за аматьорската купа в Испания Кордоба – Ебро 1 с хендикап за 1,90 в efbet. Това е най-интересният мач за мен заради много добри опции. Чиста победа за Кордоба и 1 първо, 1 краен са другите алтернативи. И ще има задължително голове още през първото полувреме.

И обещаното завръщане в Бразилия в късни доби. Мачове и в двете професионални нива. При майсторите започваме с Атлетико Паранензе – Сеара и под 2,5 гола за 1,70 в efbet. Иначе гравитира около сигурен хикс. През целия сезон неотклонно следвам Атлетико Минейро навсякъде и генералната ми прогноза за тяхна доминация се потвърди напълно. Днес с мъка на сърцето прогнозирам 1 с под 4,5 гола на Атлетико Минейро – Коринтианс за 1,65 в efbet. Нещата вървят натам, че с още две или три победи Атлетико ще бъде шампион на Бразилия за пръв път от 1971 година насам. 50 години чакане е към своя край. 

В Бразилейро Б имам твърди очаквания за Бразил де Пелотас – Гуарани 2 на 1,60 в efbet. Гояс – Коритиба с под 2,5 гола за 1,65 в efbet и КРБ – Лондриня 1 на 1,75 в efbet. И тук идва най-важната ми насока за деня. В Серия Б на Бразилия имаме тази нощ 4 мача. Пробвайте с комбинация 3 от 4 вторите полувремена с повече голове. Коефициентите са около 2,20 – 2,30. Наблюденията ми сочат, че първото полувреме е за опознаване, а второто за решаване на мача.