Статистика в последните 10 дни:
Процент на успеваемост: 60,00%
Заложени единици: 70
Спечелени единици: 75
YIELD: 7,36%

Обща статистика:
Процент на успеваемост: 53.49%
Заложени единици: 7449
Спечелени единици: 6987
YIELD: -6.20%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 1 февруари 2018г.

Много ми е драго, когато в най-футболните дни на седмицата не съм се провалил. Така да се каже глътка въздух след неблагополучията в европейските турнири. Но от утре съм на поправителен и в тях.

Все повече харесвам понеделник с неговата по-кратка, но и по-изчистена програма. Една дузина мачове попадат в полезрението ми и всичките съм ги познал още преди да е свирен първия съдийски сигнал. Топ прогноза, Панетоликос – Панатинайкос Х2 с под 3,5 за 1,60 в efbet. Неизбежно е да посоча и класическата ми визия за под 2,5 с Х2 за 1,95 в efbet. Смятам двете опции за непоклатими. ПАО са във вихъра на формата си. В момента са най-силният гръцки отбор и не виждам основания точно срещу слабаците изведнъж да се подхлъзнат. В традицията има 2 победи от 10 мача за домакините, но това няма как да се случи срещу един възроден колос. Головете също не изглеждат под заплаха, защото е ясно, че Панетоликос ще държи фронта в защита, доколкото може.

Смяната на караула настъпи в последния момент, защото фаворит ми беше Осасуна – Севиля със същата вариация. Не бях обаче отчел един важен аспект. Осасуна влезе в много добра серия и ме е страх да са обзаложа срещу тях. Предвид добрите атаки и на двата съперника предпочитам гол/гол на 2,20 в efbet. Поне си заслужава риска.

Дерби в Англия с голяма история. Брайтън срещу Кристал Палас е мач с особен заряд. Но без публика едва ли ще е същото. Неочакваната тяга в краката на Фулъм доста зле влияе на днешните съперници. И все пак големия заряд ще пречи на майсторството – под 2,5 гола за 1,70 в efbet.

Следва един от най-силните ми знаци за деня. Ювентус – Кротоне, домакините да се отчетат с над 2,5 гола за 1,80 в efbet. Три попадения ще са най-малкото с което ще си тръгнат гостите. Тук вариантите са гостите въобще да не вкарат гол и солиден хендикап от 0-2.

Малко изненадващо следва Румъния, която по традиция е в края на текста. Арад – Ботошани 2 на 2,15 в efbet. Ботошани се намират в удивителна форма, а съперника е много подходящ да продължат серията от победи. И Виторул – Поли Яши над 2,5 гола за 1,80 в efbet. Гостите са причината за очакването за много попадения в мача. А в Румъния като тръгнат да си бележат, стигат най-малко до 5 пъти.

Ето я и първата бомба за деня. В Белгия Брюж – Льовен Х2 на 4,00 в efbet. Какво ми става след като съм приел Брюж в залата на славата с най-сигурните ми бойци. Но от друга страна много харесвам през този сезон и Льовен. А Брюж си има други грижи за четвъртък, когато приема Динамо Киев.

И тук идва ред на колонката с която се нареждаме на опашката за втората награда от 500 лева бонус. Последен мач в България между Царско село и Ботев и двоен шанс 1Х за 1,50 в efbet. Ако знака ви е нисък линията под 3,5 също ви е подръка. Две добавки към нашия мач. Лингби – Копенхаген 2 на 1,50 в efbet и Маритимо – Порто 2 на 1,35 в efbet. В този си вид колонката изглежда непробиваема, а на който му е малко да прибави и хендикапа на Юве.
 Ориентираме се към привършване. Ранни мачове от Сърбия, които стартират в 16,00 часа. Бачка Топола срещу само Бачка 1 с под 4,5 гола за 1,80 в efbet. Бачка Топола не е онази голова машина от миналия сезон. А пък Бачка са един от най-тегавите отбори. Този мач е дори под 2,5 гола. Голямо дерби в Саудитска Арабия между Шабаб и Ал Ахли с много голове в двете врати и над 2,5 гола за 1,80 в efbet. По традиция завършвам с хубави изненади. В Сегунда Сарагоса – Алкаркон 2 на 4,00 в efbet. И вдигам още по-високо мизата с Пафос – Ермис 2 на 6,50 в efbet в Кипър. И още един изстрел във високия регистър – Веен срещу Юрдинген 2 на 4,00 в efbet.