Отборите на Боливия и Парагвай се изправят един срещу друг в мач от 12-ия кръг на квалификаците за Мондиал 2022 от зона “Южна Америка”. Към момента домакините не се представят особено добре и са на предпоследно място с девет точки. Първото място, което дава право на класиране е на шест, така че все още има надежди за “зелените”. Гуараните от своя страна са с 12, така че всяка една победа ще бъде от безценно значение за битката за Катар.

Според efbet ще видим сравнително равностоен сблъсък, като все пак домакините са фаворит с коефициент 2.45. Основна причина затова е, че срещата ще се играе на “Естадио Ернандо Силес”, който е на надморска височина от 3637 метра, което дава голямо предимство за боливийците срещу несвикналите гостуващи тимове. За Парагвай ставката е 3.25. За равенство в Боливия се приемат залози на 3.20

Ние очакваме надморската височина да си каже думата и домакините наистина да имат предимство. Като цяло обаче гостите са по-класният тим, така че предвижданията ни са за среща с попадения и в двете врати – гол/гол на коефициент 2.05.