Обща статистика:
Процент на успеваемост: 49.60%
Заложени единици: 4292
Спечелени единици: 3882
YIELD: -9,54%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Цветана Пиронкова започва днес участието си на турнира в Маями, като ще стартира от квалификациите, а нейната противничка е представителката на домакините Кати Макнали. Моето предложение за този мач е за успех на пловдивчанката, като той е оценен на 1.50 в efbet. До момента Цвети не се е срещала с американската тенисистка, така че това ще бъде и техен първи мач помежду им. 

Оставаме в Маями и ще се спрем на друг мач от квалификациите, който съпоставя Тамара Зиданшек и Арина Радионова. Тук ви съветвам да играете смело за успех с 2:0 сета в полза на първата, като коефициентът за този залог е 1.65 в efbet.

И последното ми предложение от женските квалификации е за мача между друга българка – Виктория Томова, и Тереза Мартинцова. Вики е в ролята на аутсайдер, но моето предложение за този двубой е за над 20,5 гейма в мача на коефициент от 2.10 в efbet.

Ще насочим поглед към мъжките квалификации от Маями. Давайте смело за успех от 2:0 сета в полза на Танаси Кокинакис срещу Фредерико Ферейра Силва на коефициент от 2.00 в  efbet.

Австралиецът, който наскоро се завърна в тура след заболяване, е доста по-добър от своя противник и очаквам убедителна победа. И последното ми предложение е за успех на Иво Карлович срещу Татсума Ито, който е оценен на 1.90 в efbet