Обща статистика:
Процент на успеваемост: 72.27%
Заложени единици: 6219
Спечелени единици: 5714
YIELD: -8.13%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес за топ прогноза съм ви избрал срещата между Нуно Боргес и Елиът Бенчетрит, като тук моето предложение е за успех с 2:0 сета в полза на първия, който е абсолютен фаворит в мача от ½-финалите в Мая, Португалия. Коефициентът в полза на Боргес е 1.50 в efbet , като това е прекрасна възможност да увеличите парите по своята банкова сметка. 

Второто ми предложение за днешния ден е друга ½-финална среща, но от женския турнир на двойки в Лимож. Естел Каскино и Джесика Понче се изправят срещу Ю Хсие и Елихан Лечемия, като тук на практика мачът изглежда 50:50. Няма изявен фаворит в този сблъсък. Тези двойки са се изправяли два пъти до този момент и то точно преди два дни. Тогава Хсие и Лечемия победиха много трудно с 2:1 сета, като тук бих предложил брой сетове – 3. Коефициентът за този залог е просто прекрасен – 2.75 в efbet, като е доста голяма вероятността това предложение да излезе предвид факта, че мачът е напълно равностоен на хартия.