Обща статистика:
Процент на успеваемост: 61.13%
Заложени единици: 5361
Спечелени единици: 4818
YIELD: -10.13%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Започваме топ прогнозата за деня със срещата от турнира в Уинстън-Салем на американска земя между испанеца Пабло Кареньо Буста и Доминик Кьопфер, като тук предложението ми е за успех с 2:0 сета в полза на първия. Коефициентът е 1.85 в efbet, а до момента испанският тенисист има три победи над този противник, като и в трите мача не е загубил дори сет.  

Насочваме поглед към квалификациите от мъжкия US Open, където също ни очакват изключително интересни мачове. Първото ми предложение е за победа на индиеца Прайнеш Гунесваран срещу Брейдън Шнур на коефициент от 1.80 в efbet.

Продължаваме със срещата между Крисчън Харисън и аржентинеца Хуан Игнасио Лондеро, който е клей специалист, като тук прогнозата ми е в полза на първия, а коефициентът – 1.50 в efbet.

Стигаме и до срещата между латвиеца Ернестс Гулбис и Марк Полманс, като тук ви съветвам да рискувате за първия на 2.25 в efbet. Да, Гулбис е много далече от най-добрите си дни, но е играл голям тенис и със сигурност е запомнил някои неща. 

Последното ми предложение от квалификациите за турнира от „Шлема“ е за успех в полза на Иво Карлович срещу Никола Милойевич на 2.40 в efbet. Ще се спрем и на женските квалификации на US Open, като ще започнем с една патриотична прогноза за успех на Изабелла Шиникова срещу Хана Чанг на коефициент от 2.60 в efbet.

И последното ми предложение за деня отново е патриотична прогноза от квалификациите, като ви съветвам да пробвате късмета си за друга родна ракета в лицето на Виктория Томова срещу Грейс Мин на 2.20 в efbet.