Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.46%
Заложени единици: 6119
Спечелени единици: 5653
YIELD: -7.62%
*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

За моя огромна радост вчерашната ми топ прогноза също се оказа вярна, но от днес започва нова седмица и има нова доза турнири. Ще започнем отново с водещата прогноза, както е по традиция, а моето предложение за днес е за чист успех с 2:0 сета на Факундо Диаз срещу Кайчи Учида в среща от надпреварата във Флорианаполис, Бразилия. Коефициентът за чист успех в полза на фаворита в този мач е 1.80 в efbet, а определено подобно предложение си струва да бъде разгледано от почитателите на залозите. 

Оставаме в същата надпревара и ще се спрем на мача между Пабло Куевас и Николас Алварез Варона в който прогнозирам успех в полза на уругвайския ветеран. Коефициентът за Куевас е доста апетитен – 1.60 в efbet, но според мен едва ли ще сгреши точно в днешната среща. 

Продължаваме с още едно предложение за чиста победа с 2:0 сета, но този път в полза на Педро Качин срещу Факундо Хуарес. Коефициентът за чист успех в полза на първия е 1.60 в efbet, но определено си струва да се пробва за повдигане на общия коефициент в колонка. 

Последното ми предложение за днешния ден е за Дженаро Оливиери срещу Матеус Кардосо, като предложението ми е за първия, като коефициентът е 1.55 в efbet.