Обща статистика:
 Процент на успеваемост: 65.59%
Заложени единици: 5660
Спечелени единици: 5182
YIELD: -8.45%
Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019г.

Днес продължаваме с пълна сила, с мачовете от турнира в Индиън Уелс, който се очертава да бъде изключително интересен. Да, вчерашната ми топ прогноза не излезе, но ще се опитам да бъда максимално точен за вас днес.

Топ прогнозата ми за деня е за мача между Доминик Кьопфер и Емил Руусувуори, като тук моето предложение е за успех с 2:0 сета в полза на втория на прекрасния коефициент от 2.15 в efbet. Турнирът е Индиън Уелс, a това ще бъде втори сблъсък между тези двамата. Финландецът е фаворит за втора победа, след като през миналата година спечели първия мач срещу своя опонент. Оставаме на американска земя и ще се спрем на мача между Федерико Делбонис и Йошихито Нишиока в който прогнозирам успех за втория, който е оценен на 1.65 в efbet. Делбонис определено не се справя никак добре на твърди кортове за разлика от клея, който му е любим, а при Нишиока това е точно обратното.  

Следващото ми предложение e за двубоя между Холгер Руне и Ернесто Ескобедо в който на хартия първият е фаворит, но неговият опонент хич не е за подценяване, тъй като все пак играе на родна земя и пред родна публика. Тук бих ви предложил брой геймове – над 21,5 гейма в мача, а коефициентът за този залог е 1.80 в efbet. Кевин Андерсън се изправя срещу австралиеца Джордан Томпсън в мач от същата надпревара и според мен южноафриканецът ще стигне до крайния успех, а коефициентът за него е просто супер – 1.60 в efbet. Toй има две победи от два мача срещу този противник. 

Алберт Рамос ще срещне младия италианец Лоренцо Мусети в Индиън Уелс, но вторият се намира в доста лоша форма. Все пак обаче ви предлагам да се спрете на него при коефициент от 1.75 в efbet. И последното ми предложение от Индиън Уелс е за победа за Джак Сок срещу Джон Милман на 1.95 в efbet

Насочваме поглед към женския турнир. Първият мач на който ще се спрем от него е една напълно равностойна на хартия битка между Вероника Кудерметова и Людмила Самсонова в която прогнозирам брой сетове – 3, а коефициентът за този залог е 2.55 в efbet. И последното ми предложение за деня пак е от женския турнир, като ще се спрем на мача между Елизе Мертенс и Жасмин Паолини в който прогнозирам победа с 2:0 сета в полза на първата, на коефициент от 1.85 в efbet.