Обща статистика:
Процент на успеваемост: 72.06%
Заложени единици: 6210
Спечелени единици: 5697
YIELD: -8.26%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)
**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес ще започнем с топ прогноза от Чалънджър турнира в Рио и срещата между Николас Верона и Рой Смит, като моето предложение за този двубой е за успех с 2:0 сета в полза на първия, който е и фаворит. Коефициентът за този залог е 1.85 в efbet, а това ще бъде първа среща между тези двама тенисисти в тура един срещу друг. 

Насочваме поглед към Чалънджър турнира в Мая, Португалия, където също ни очакват интересни срещи. Елиът Бенчетрит се изправя срещу Елмар Еюпович в абсолютно равностоен сблъсък от ¼-финалите на надпреварата. Моето предложение за този мач е брой сетове – 3, а коефициентът за този залог е доста изкушаващ – 2.45 в efbet.

Следващото ми предложение пак е от тази фаза на същия турнир, като този път ще ви предложа успех с 2:0 сета в полза на Андрей Мартин срещу Себастиан Фанзелоу. Коефициентът за този залог е 2.05 в efbet, а това ще бъде и първи мач между тези двама тенисисти в тура. Последното ми предложение е за победа на Ана Богдан срещу Джесика Понче от турнира в Лимож, като коефициентът в полза на втората е 1.55 в efbet.