Обща статистика:
Процент на успеваемост: 71.05%
Заложени единици: 6093
Спечелени единици: 5623
YIELD: -7.72%

*Yield – показва възвръщаемостта на инвестициите (т.е. какъв % от заложените средства са вашата печалба)**статистиката се води от 11 януари 2019 г.

Днес за пореден ден ще заложим на Чалънджър турнирите, тъй като на практика това са единствените надпревари от прилично ниво в тенис тура към момента. Ще се спрем за топ прогноза на деня, на мача между Алексей Ватютин и Йеле Селс от турнира във Форли 2, като тук моето предложение е за успех в полза на първия, а коефициентът в негова полза е 1.75 в efbet. До момента двамата са изиграли два мача един срещу друг и са си разменили по една победа в тях. 

Оставаме в Италия и ще продължим със сблъсъка между Матиас Бахингер и Алтуг Челикбилек, като тук моето предложение е за брой сетове – 3. Коефициентът е разкошен – 2.45 в efbet, а както и преди съм казвал доста често се случва в равностоен мач, в който да няма изявен фаворит, всичко да се реши в три сета. Бахингер е спечелил единствената среща между двамата, която бе преди два месеца, а преди това те не са се срещали един срещу друг.

Последното ми предложение от турнира във Форли е за мача между Юрий Радионов и Флавио Коболи. Това ще бъде първа среща между тези двама тенисисти, а аз лично бих се доверил на Радионов, като коефициентът за него е 1.85 в efbet.

Насочваме се към далечна Бразилия и надпреварата в Сао Пауло, която също е от ниво Чалънджър. От там ще прогнозирам една единствена среща, която съпоставя Николас Яри и Уго Далиен, като тук бих ви предложил успех в полза на първия на 1.75 в efbet. Двамата са си разменили по победа в преките двубои до момента.